ANGIE

BIVŠA SUPRUGA DAVIDA BOWIEJA NE ŽELI IZAĆI IZ BB KUĆE! 'Nisam ga vidjela 40 godina, pokušavam ga zaobilaziti. Bilo je prebolno'

BOREHAMWOOD, ENGLAND - JANUARY 05: Angie Bowie enters the Celebrity Big Brother House at Elstree Studios on January 5, 2016 in Borehamwood, England. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
 Jeff Spicer/Getty Images / 2016 Getty Images

Bivša supruga Davida Bowieja, Angie Bowie, koja se trenutno kao sudionica Celebrity Big Brothera nalazi u kući bez kontakta s javnosti, tek oko podneva je saznala kako je njezin bivši muž preminuo.

S televizijske postaje Channel 5 kazali su kako su prenijeli lošu vijest Angie, koja se udala za slavnog pjevača 1970. godine, bez prisustva kamera.

- Ponudili smo joj da napusti kuću, što je ona odbila. Ipak, ostavljamo joj mogućnost da bilo kad se predomisli - izvijestili su.

Bivša manekenka, inače Amerikanka, ušla je u kuću Big Brothera prošlog utorka.

U jednoj epizodi reality showa opisala je svoj oštar prekid s Bowiejem. Kazala je da ga nije vidjela 40 godina.

- Pokušavam ga zaobilaziti u širokom luku... Bilo je grozno kad smo prekinuli, bilo je strašno.

Ova 66-godišnjakinja upoznala je Bowieja kad je imala 19 godina. Pojavila se u 1973. dokumentarcu Ziggy Stardust i bila je inspiracija za mnoge Bowiejeve hitove, poput 'The Prettiest Star', 'Golden Years' i 'Cracked Actor'.

Imali su jedno dijete, Duncana Jonesa, no par se rastao u Švicarskoj 1980., a Bowieju je dala skrbništvo nad sinom.

- Srce mi je puknulo kad smo se rastali jer nisam imala posao. Moj posao je bio baviti se Davidom i ostala sam bez njega i nisam više mogla raditi kao menadžer ni sa kim drugim. Nisam bila zainteresirana za borbu nad skrbništvom, nisam imala posao ni sina. A kada nemam posao upadnem u nevolje...'

Foto: Screenshot

U intervjuu koji je dala za Guardian 2010., Angie je kazala kako ni sa sinom Duncanom nije govorila pet godina.

- Mislim da se nećemo pomiriti. Ima gotovo 40 godina, i ako me dosad nije želio naći, mislim da je sada prekasno. Nemam što više reći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:36