OSTAVIO SLAĐU

BIVŠI SEVERININ ZARUČNIK U VEZI S FINALISTICOM IZBORA ZAMISS 'Zaljubio se čim ju je ugledao, alimu je trebalo vremena da je osvoji'

 Vojko Bašić/CROPIX

Milan Popović prekinuo je vezu sa Slađanom Petrušić, natjecateljicom srpskog showa 'Parovi' jer je sve o njihovoj vezi ispričala medijima, ali kralj bakra nije dugo samovao. Kako pišu srpski mediji, ubrzo je započeo vezu s Unom Bošković, ovogodišnjom finalisticom izbora za Miss Srbije.

Bivši Severinin zaručnik, s kojim ima sina Aleksandra, zaljubio se u 27 godina mlađu manekenku, tvrdi Svet. Njih dvoje nedavno su zajedno bili i na putovanju u Cannesu.

- Una i Milan znaju se već duže vrijeme, ali su se zbližili prije mjesec dana. On se u nju zaljubio čim ju je upoznao, ali trebalo mu je dosta vremena da je osvoji. Poludio je za njom jer mu odgovara u svemu. Bitno mu je da je komunikativna i druželjubiva, ali najviše mu se svidjelo to što je diskretna. Ne hvali se okolo da je s njim kao što je to činila Slađa - rekao je izvor blizak srpskom poduzetniku.

Severina se potkraj rujna u tajnosti udala za Igora Kojića, a u studenom su u Beogradu priredili veliko svadbeno slavlje. Seve i Milan i dalje se viđaju na sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:03