PROGOVORIO

BIVŠI ZARUČNIK FATALNE HUREM 'Ona je pakosna i zla, neće sama moći odgojiti dijete, vidjet ćemo se na sudu'

 RTL

Can Ates, bivši zaručnik Meryem Uzerli te otac njihove nedavno rođene djevojčice Lare želi skrbništvo nad bebom jer misli da glumica nije u stanju odgajati dijete.

Meryem, koja se proslavila ulogom Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni', odlučila je biti samohrana majka, ali je sad Ates odlučio da želi skrbništvo nad malenom.

'Očito je prerano prestala s liječenjem jer odrasla žena koja nije sposobna na stranu staviti ljubavne probleme i surađivati radi dobrobiti vlastitog djeteta nije normalna osoba', rekao je Can Ates.

Razljutilo ga je što Meryem otkako je rodila odbija razgovarati s njim i uopće se javiti na telefon, a navodno mu je prijetila i policijom jer je Ates htio doći u Njemačku vidjeti dijete.

'Uplašio sam se i pretjerano regirao. Nisam imao sreće u ljubavi pa sam se bojao preuzeti odgovornost, ali imam pravo na pogrešku. Rekao sam da mi je žao, ali nisam zaslužio ovo što mi radi', rekao Can.

Dodao je kako je Meryem poput tempirane bombe koja eksplodira kad nije nešto po njezinom.

'Derala bi se i vrištala pa čak i čupala kosu kad bismo se posvađali, bez obzira jesmo li bili kod kuće ili u restoranu. Jako je pakosna i veliko je zlopamtilo, mislim da nije u stanju sama odgajati dijete', zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:43