IDE DALJE

BORIS NOVKOVIĆ PREKINUO S DJEVOJKOM ZBOG KOJE SE RAZVEO 'Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno'

U slikaricu se zaljubio 2011. dok mu je tadašnja supruga Lucija još bila trudna s drugim sinom
Zagreb, 260110.Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski."Malo mi je jedan zivot s tobom", koncert posvecen skladatelju Djordju Novkovicu, povodom godisnjice smrti.Na slici: Boris Novkovic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

Boris Novković (47) priznao je na svom Facebook profilu da je završila ljubav između njega i 10 godina mlađe djevojke Ive Višošević.

'Bez obzira na nepomirljive razlike ta ista ljubav spojila nas je karmički, ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put. Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji, da prožmemo i prođemo određena iskustva, zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila, za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog ali došlo je vrijeme da svatko od nas krene dalje kako bi svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno', napisao je glazbenik.

U slikaricu se zaljubio dok mu je supruga Lucija još bila trudna s drugim sinom. Upoznao ju je 2011. na snimanju spota za svoju pjesmu ‘Ni na nebu ni na zemlji’, gdje je Iva došla s prijateljicom Lanom Petanić koja je glumila u spotu.

Pjevač je početkom 2012. otkrio svoje osjećaje i razveo se nakon devet godina braka, ali se i dalje s velikom ljubavi brinuo za sinove Nou (6) i Bona (3). Djeca su živjela tjedan dana kod njega, a tjedan kod bivše supruge.

- Možemo promijeniti životne navike i partnera, ali ne i kvalitetu našeg odnosa. Ako je nešto jednom bilo iskreno, tako uvijek ostaje, samo u drukčijoj formi, izjavio je u intervjuu prije pola godine. Dodao je da i supruga i njegova djevojka mogu uvijek računati na njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 12:41