ŠTO GLEDATI?

BOŽIĆNI PROGRAM Red repriza, filmovi o Isusu Kristu i veliko finale Masterchefa

HTV priprema posebno izdanje ‘8. kata’ i ‘Plesa sa zvijezdama’, a Nova TV emitirat će božićne pjesme u izvedbi četiriju diva

Mnogo repriza (treba li uopće reći da na RTL Televiziji i ove godine prikazuju film “Sam u kući”?), obiteljskih filmova te ponešto filmskih premijera i zabavnog programa svojoj publici za božićne su blagdane pripremile sve tri televizije.

Tako HTV na Badnju noć prikazuje posebno izdanje “8. kata”. Gosti Daniele Trbović bit će ljubavni i glazbeni parovi: Gabi Novak i Arsen Dedić, Ivana Kindl i Alen Križaj, Gabi Galant Jelenić i Marijan Jelenić, Sandra Bagarić i Darko Domitrović te Ksenija Erker i Hrvoje Hegedušić. Uz mnogo emocija, Danielini gosti otkrit će kako ih je glazba povezala te poticala njihovu ljubav.

Na Badnjak i Božić, iz velikog projekta “Biblija”, HTV će prikazati dvodijelnu mini-seriju o Isusu Kristu . Prvi dio gledat ćemo na Badnjak u 21 sat i 20 minuta na Prvom programu, a drugi na Božić u istom terminu.

Pozitivne priče

Na Drugom programu prijepodnevni termin rezerviran je za najmlađe. U 10 sati HTV ponovno prikazuje popularnu seriju za djecu “Jelenko”. Potom slijedi film “Christmas in Canaan”, emotivna obiteljska drama o prijateljstvu koje uspijeva nadići predrasude. Jedna od zanimljivosti filma jest i to da je snimljen prema romanu koji je napisao slavni pjevač i glumac Kenny Rogers. Slijedi komedija “Cancel Christmas”, a potom fantastična komedija “Daj mi sebe” s Nicolasom Cageom i Téom Leoni.

U božićno poslijepodne HTV će emitirati film “Vuk samotnjak”, a nakon toga i posebno božićno izdanje “8. kata” koje donosi mnogo “dobrih” priča. Tako je nazvana ova božićna emisija popularnog showa u kojoj će Daniela Trbović ugostiti ljude čije su se životne kušnje sretno završile. Gosti su Antonela Stipica i Igor Čurlin, za kojeg je prije dvije godine DNK analizom dokazala da je njezin otac, Hrvoje Vranić koji je nakon trinaest godina na sudu dobio milijunsku odštetu, Katica Papak koja je nakon pravosudne bitke vratila stan te štićenice akcije “Korak u život” kojima su dizajneri poklonili novu odjeću.

Crtići za najmlađe

Ugodnu božićnu večer na HTV1 provest ćemo uz posebno izdanje “Plesa sa zvijezdama” u kojem gostuju Marko Tolja, Dubravko Šimenc, Martina Zubčić, Martina Tomčić, Zlata Mück i Zijad Gračić.

Božić na Drugom HTV-ovu programu u znaku je filmova: crtića “Čudesna šuma”, “Mosta za Terabithiju”, “Ledenog doba”, “29. ulice”, “Tri amigosa”...

Nova TV na sam Badnjak prikazuje superfinale božićni program počinje već 21. prosinca kada izravno prenosi humanitarni koncert “Masterchefa”. Nakon puna tri mjeseca, 13 tjedana u izolaciji, kuhanja i učenja o europskim, egzotičnim, domaćim i mnogim drugim kuhinjama saznat ćemo tko je novi hrvatski Masterchef i nasljednik Šime Sušića.

IN magazin priprema specijalna izdanja u kojima će donijeti želje i čestitke poznatih, ali i detalje o pripremama, tradiciji i slavlju Božića u njihovim domovima. Gledatelji će se moći zabaviti uz humor i glazbu u božićnom izdanju emisije “Nad lipom 35”. Na sam Božić Nova TV u udarnom terminu donosi TV premijeru filma “Četiri Božića” s Reese Witherspoon i Vinceom Vaughnom u glavnim ulogama, dok će ostali termini blagdana obilovati naslovima “Zovite me Djed Mraz”, “Vilenjak”, “Fred Mraz”, “Najluđi Božić”, “Kovrčava Sue”, “Božić vragolastog Dennisa”...

Jutro na Doma TV-u rezervirano je za najmlađe koji će uživati u crtanim filmovima i serijama. Tako će na sam Badnjak biti prikazani crtani filmovi “Šepavo janje”, “Priče s tavana”, “Sretni patuljak”, “Micaela” te “Čupkova božićna priča”. Badnje i božićno jutro bit će ispunjeni dogodovštinama iz crtane serije “10 dječjih Božjih zapovijedi”.

Nešto stariji gledatelji moći će vidjeti kako će se Nate Berkus pripremati za blagdane. Popularni voditelj otkriva kako preživjeti božićnu kupnju i slaže blagdanski popis za zadnji tren. Da na božićnom stolu bude ukusne hrane, pobrinut će se Jamie Oliver. Predvečerje Božića bit će rezervirano za najljepše božićne pjesme s četiri dive - Ninom Badrić, Vannom te sestrama Husar - u glazbenom kvizu “Ne zaboravi stihove”. Doma TV donosi i božićne epizode najpopularnijih serija. Gledatelji mogu zaviriti u “Punu kuću”, “Seinfelda”, “Mike i Molly, “Televizijska posla”, “Mr Beana”…

Ne mogu bez ‘Sam u kući’

S RTL-Televizije poručuju da božićni blagdani ne mogu proći bez filma “Sam u kući”. Na njihovu će programu biti i filmovi “Hotel za pse”, “Sissi 2”, potom televizijska premijera filma “Brat” Disneyjeve radionice, film o malom sobu nazvan “Niko - božićna potraga” te TV premijera “Svemirci s gornjeg kata”.

Na sam Badnjak, uz neizostavni “Sam u kući II”, RTL-ovci će prikazati animiranu komediju “Pusti vodu da miševi odu”, potom film “Kolo sreće”. Dan kasnije, na Božić, na njihovu su rasporedu filmovi “Božić u zemlji čuda”, “Snježne radosti”, “Ostavljeni na Antartici” te “Bitka za Božić”. Na praznik Svetog Stjepana u udarnom terminu gledamo “Sam u kući 3” te “Grad svjetla”.

Na Badnjak, Božić i praznik Sv. Stjepana u udarnom terminu RTL2 gledatelje će uveseljavati novi nastavci serija “Malcolm u sredini”, “Dva i pol muškarca” i “Kako sam upoznao vašu majku” te akcijske serije “Odstrel”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:41