SAMO ZA STARIJE OD 18

Britanska voditeljica tweeta o seksu s 15 godina mlađim ljubavnikom

Međusobne tweetove i gole fotografije mogli su vidjeti svi, a Melanie je kolega već savjetovao da prestane o tome pisati javno

LONDON - Melanie Sykes (41), popularna britanska TV voditeljica i nekadašnja manekenka, ne samo da odnedavno ljubuje s 26-godišnjim biznismenom Jackom Cockingsom, nego o tome i besramno 'tweeta'. Preko Twittera su se zapravo i upoznali, no njihove su međusobne poruke postale toliko vruće da je Melanie jedan kolega upozorio neka si "uzmu sobu", a najeksplicitnije su već izbrisane, piše Daily Mail .

Osim što je Jacku preko Twittera, a zapravo vidljivo svakome, slala fotografije sebe gole ili u izazovnom rublju, vrlo mu je eksplicitno i pisala kako su joj "gaćice trenutno najveselije u životu" i da će "morati strgnuti sa sebe svoje bijele traperice koje to više ne mogu podnijeti". Također mu je obećala dočekati ga "samo u kapi Chanela" i rekla mu "ja i samo ja te mogu zadovoljiti"!

Također vidljivo svima, i njoj je Jack slao vlastite golišave fotografije, prekriven samo smokvinim listom ili kako vježba u teretani. Oboje su redovito izvještavali jedno drugo i čitavu javnost o upravo obavljenim " činovima", a na te bi se poruke obično nadovezali s "ostavi se mobitela i vraćaj se u krevet!".

Prije svoje veze s Cockingsom, koju opisuje kao "pravu modernu romansu", Melanie je hodala s pjevačem Mattom Gossom i glumcem Maxom Beesleyem, a od 2001. do 2009. bila je udana za talijanskog glumca Daniela Caltagironea, s kojim ima dvoje djece, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2022 02:12