NOĆNA MORA ZVIJEZDE

Britney Spears snimljena sa 'šljivom' ispod oka, bivšem mužu priznala da ju dečko tuče

Objavljena je audio snimka na kojoj je navodno snimljen razgovor Britneyenog bivšeg muža i nje u kojem mu ona priznaje kako je dečko fizički zlostavlja
Britney Spears appeared to be hiding a black eye under her makeup on October 19 when she went on a brief shopping trip to the mall in Calabasas. Reports today claim Britney told her old friend (and ex-husband of a few hours) Jason Alexander that her boyfriend Jason Trawick hit her. The reports also claim Britney was pregnant with Jason's child earlier this year and that the CAA agent proposed marriage. December 1st, 2010 EXCLUSIVE - X17online.com
 RS/X17online.com / X17online.com

Internetska stranica Radar objavila je audio snimku razgovora Jason Alexandera i glasa koji navodno pripada Britney Spears, u kojem ona priznaje svom bivšem mužu Jasonu da ju sadašnji dečko Jason Trawick fizički zlostavlja, te da ju je zaprosio, a ona ga odbila.

U snimljenom razgovoru Spears tvrdi da ona i Jason nisu ljubavni par, te da je njezin otac toliko ljut na Trawicka da "čuva sačmaricu i samo čeka da ju upotrijebi".

Američki tabloidi pišu da zastupnici Britney Spears negiraju autentičnost snimki, te najavljuju pokretanje pravnog postupka.

Cijeli slučaj izašao je u javnost nakon šokantnog intervjua Britneyenog bivšeg muža Jasona Alexandera jednom američkom magazinu, u kojem on tvrdi da ju bivši menadžer, a sadašnji dečko - Jason Trawick, tuče i fizički maltretira, te da je čak nosila njegovo dijete ranije ove godine.

"Britney trpi zlostavljanje. Život joj se pretvorio u noćnu moru. Ispričala mi je da ju je Trawick tako snažno udario da joj je ostala "šljiva" ispod oka", rekao je Alexander za Star Magazine.

Podsjetimo, Jason Alexander i Britney vjenčali su se u Las Vegasu 2004. godine nakon partyja na kojem su uzimali ecstasyje, a njihov brak je potrajao 55 sati.

Nakon njega Britney se iste godine udala za Kevina Federlinea, s kojim se kasnije isto tako rastala, a s njim ima dvoje sinova, Seana Prestona (5) i Jaydena Jamesa (4).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:44