SLAVNA GLUMICA

BROOKE SHIELDS OTKRILA 'Majka me tjerala da izlazim sa zvijezdama, a htjela je da ostanem djevica'

Glumicu koja je s 11 godina ušla u film mama je tjerala da hoda s Jacksonom
ANTIBES, FRANCE - MAY 19: Brooke Shields attends amfAR's Cinema Against AIDS Gala during the 64th Annual Cannes Film Festival at Hotel Du Cap on May 19, 2011 in Antibes, France. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
 Andreas Rentz / 2011 Getty Images

Knjiga memoara slavne glumice i ljepotice Brooke Shields trebala bi izaći 18. studenoga pod naslovom “There Was a Little Girl”.

Uoči objave u medijima su već izašli dijelovi knjige koja otkriva detalje o seksualnim iskustvima glumice te njezinu odnosu s majkom i bivšim mužem Andreom Agassijem.

Prema svjedočanstvu glumice, njezina majka Teri Shields, koja se od kćerina djetinjstva brinula o njezinoj karijeri modela i glumice, istovremeno je i zlostavljala Brooke.

Mama i šank

Shields se prisjetila kako je s majkom, koja je umrla 2012. u 79. godini, provela mnogo vremena na šankovima jer je gospođa Teri veći dio života neizmjerno mnogo pila. Majka je ponekad Brooke ostavljala kod susjeda kako bi mogla izlaziti. Isti je muškarac iz susjedstva poslije lagao da je spavao s Brooke.

- Iz današnje perspektive moja je majka bila zlostavljačica. No, kasnih 60-ih bilo je normalno da dijete ostavite susjedu ako nemate novca za babysitter. Tužno je što si moja majka babysittera nije mogla priuštiti - rekla je Brooke. Teri je kasnije svoju kćer nagovarala da izlazi na spojeve s Georgeom Michaelom, Michaelom Jacksonom i Johnom Travoltom, za koje je mama mislila da su “dragi” dečki. Brooke je doista, na mamin nagovor, hodala sa zvijezdom grupe Wham, a bila je bliska prijateljica i s kraljem popa. Za to vrijeme je gospođa Teri hodala s Woodyjem Allenom. Mame Teri, koja je sama organizirala da joj kći s jedanaest godina igra prostitutku u filmu “Slatka mala” iz 1978. i da se dvije godine kasnije razgolićuje u “Plavoj laguni”, kći se rado sjeća po detalju: jednom prilikom zaustavila je avion da pokupi lutkicu koju je Brooke ostavila na aerodromu.

Mahnita reakcija

Brooke Shields (49), koja je 80-ih savjetovala djevojkama da nevine ulaze u brak, nevinost je izgubila prije udaje, u 22. godini, s glumcem Deanom Cainom. Prvi seks izazvao joj je mahnitu reakciju, sjeća se da je gola iskočila iz kreveta i istrčala na hodnik. Dean ju je uspio zaustaviti i zagrliti.

- Strepila sam da gubitkom nevinosti gubim i svoju majku, vjerovala sam da mama želi da što dulje ostanem djevica - kaže Brooke.

Nakon prekida s Deanom Brooke je hodala s Liamom Neesonom. Kasnije se udala za Andrea Agassija koji je bio strašno ljubomoran. Danas je u braku s Chrisom Henchyjems kojim ima dvije kćeri - Rowan (10) i Grier (7).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:10