PREKIPJELO JOJ JE

'BUDITE PRISTOJNI ILI ODJ**ITE!' Lady Gagu na koncertu naživcirali komentari njenih obožavatelja o prekidu Bradleyja Coopera i Irine Shayk

 
Lady Gaga i Bradley Cooper
 REUTERS

Lady Gaga (33) u subotu je održala koncert u Las Vegasu, ali glazbu su, ako je vjerovati prepričavanjima njezinih obožavatelja koji su ondje bili, zasjenila šuškanja o privatnom životu ekscentrične pjevačice.

Nakon što je glazbenica pravoga imena Stefani Joanne Angelina Germanotta nedavno i službeno potvrdila kako je razvrgnula zaruke s menadžerom i "lovcem" na talente Christianom Carinom (50), a svjetski mediji ovih dana bruje i o prekidu Bradleyja Coopera (44) i Irine Shayk (33), mnogi su se još jednom ponadali kako će pjevačica i glumac uistinu postati novi holivudski par.

A kad su joj fanovi na subotnjem koncertu počeli dobacivati "Gdje ti je Cooper", Lady Gaga izgubila je živce.

- Budite pristojni ili odj**ite! - odbrusila im je prije nego što je počela pjevati hit "Shallow" iz filma "Zvijezda je rođena", u kojem je glumila i zbližila se sa zgodnim Bradleyjem, prenio je portal The Mirror.

I pjevačica i Cooper u više navrata demantirali su glasine o vezi, a vrijeme će, pogotovo sad kad su oboje opet slobodni, pokazati ima li u njihovu odnosu ipak nešto više od prijateljstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:14