TRODNEVNO SLAVLJE

'BUKA SA ZABAVE ČULA SE MILJAMA DALEKO' Otkriveni detalji sa vjenčanja Tamare Ecclestone

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone udala se za svog zaručnika Jaya Rutlanda u Francuskoj. Tata Bernie za njezino je vjenčanje izdvojio oko 30 milijuna kuna.

Kako donosi britanski The Sun, par je sada na francuskoj rivijeri. Za trodnevno slavlje unajmljene su 73 sobe u Grand Hotelu u St-Jean-Cap Ferratu.

Anonimni izvori tvrde da je događaj pratio raskošni vatromet, a nastupio je Elton John. Mladencima su na vjenčanju navodno pjevali i Lionel Richie, Calvin Harris te Mark Ronson.

- Buka se mogla čuti miljama daleko na moru - kaže stanovnica gradića Sylvie Anderson.

Tamara (28) i i Jay (31) upoznali su se u siječnju.

Iako je malo tko vjerovao da će se zaruke buduće milijarderke i bivšeg brokera prilično mutne prošlosti, osuđenog za prijevare, ali i za dilanje kokaina, održati Jayu Rutlandu pošlo je za rukom ono to nijednom od dvojice bivših zaručnika Tamare Ecclestone nije.

Ne samo da ju je zaručio u veljači, samo mjesec dana nakon početka veze, već je, nakon samo pola godine otkako su zajedno, uspio s bogatašicom stati i pred oltar. I to vjenčanjem koje je počelo zaručničkom večerom, nastavljeno dvodnevnom svadbom i završilo zabavom na luksuznoj superjahti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 09:58