OGOLJENA PRED JAVNOŠĆU

'Carla Bruni-Sarkozy je narcistički seksualni lovac i proračunata karijeristica'

U neautoriziranoj biografiji ‘Carla - tajni život’ autorica Besma Lahour zaključuje da je prva dama Francuske ‘muški Don Juan’

Niti jedna supruga visoko pozicioniranog državnika u svijetu ne privači toliko pozornosti kao Carla Bruni Sarkozy. Ona je istodobno divlja i profinjena, samozatajna i otvorena. Njezin životni put također je pun kontroverzi - pripadnica bogate talijanske obitelji odrasla u Francuskoj od mladih je dana bila sudionica često razvratnog svijeta mode i glazbe.

Neobična životna priča za prvu damu jedne od najvećih europskih zemalja prepričana je u knjizi koja se od srijede nalazi na policama francuskih knjižara.

U neautoriziranoj biografiji “Carla - tajni život” francuska novinarka Besma Lahour zaključuje da je prva dama Francuske “muški Don Juan”.

“Carla Bruni - Sarkozy je narcistički seksualni lovac i proračunata karijeristica koja odluči koga će zavesti i onda to čini kako bi ostvarila svoje ciljeve”, piše Lahour.

Na popisu njenih bivših ljubavnika su mnogi pripadnici javnog života, a gotovo svima je zajedničko obilježje moć i bogatstvo, te značajno starija životna dob od Carline.

INTEGRALNU VERZIJU MOŽETE PROČITATI U DANAŠNJEM JUTARNJEM LISTU

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 09:40