SIMONOV HAREM

CARMEN ELECTRA ZATEKLA JE SIMONA COWELLA U KREVETU S LAUREN Novi detalji afere glazbenog mogula

Navodno je zvijezda serije "Baywatch" odlučila okončati vezu nakon što je pronašla glazbenog mogula u krevetu s Lauren Silverman, prijateljevom suprugom s kojom trenutno očekuje dijete
 AFP

Nakon što su Simon Cowell i Carmen Electra prekinuli ljubavnu vezu, iako su u romansi uživali svega dva mjeseca, svi su mislili da je razlog jednostavno nestanak žara.

No, sudeći prema novim tračevima, razlog njihova prekida bila je zapravo Lauren Silverman!

Navodno je zvijezda serije "Baywatch" odlučila okončati vezu nakon što je pronašla glazbenog mogula u krevetu s Lauren, prijateljevom suprugom s kojom trenutno očekuje dijete.

- Carmen je Simona i Lauren zatekla u nezgodnoj pozi u njegovoj kući u Los Angelesu. Simon je rekao da je ona samo prijateljica, no ništa oko njihovog odnosa nije bilo platonske naravi, ako me razumijete - rekao je izvor za E!News.

Carmen i Simon zajedno su bili u sudačkom žiriju showa "Britain’s Got Talent", a intimnu vezu započeli su u prosincu 2012., iako je u veljačio iduće godine Simon Cowell medijima otkrio da su prekinuli.

Podsjetimo, Lauren Silverman je prije nešto više od dva tjedna priznala da je u desetom tjednu trudnoće te da je otac njezina djeteta definitivno Simon Cowell, prijatelj i nje i njezina supruga Andrewa Silvermana. Silverman je podnio zahtjev za razvod, no bliski izvori za Daily Mail otkrivaju da su supružnici odavno okončali svoj brak.

Još nije poznato jesu li Simon i Lauren svoju tajnu vezu počeli nakon što je bračni par odlučio da je njihovu braku došao kraj ili dok su još cvjetale ruže, no nema sumnje da je Simon otac Laurenina djeteta.

Poznato je da Simon Cowell ima bliske odnose s bivšim ljubavnim partnericama, pogotovo s bivšom zaručnicom Mezhgan Hussainy i bivšom djevojkom Sinittom. Zbog pomalo neobičnog odnosa novinari su taj trio prozvali Simonov harem. Navodno je i sama buduća majka Simonova djeteta bila članica tog harema.

- Prema hijerarhiji, u haremu Lauren slovi kao zabavna, party djevojka. Ostale djevojke ne mogu vjerovati da je upravo ona zatrudnjela - tvrde upućeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:05