MEMOARI OTKRILI TAJNU

CARRIE FISHER POSLIJE 40 GODINA ŠUTNJE OTKRILA DUGO SKRIVANU TAJNU S jednom filmskom zvijezdom je imala aferu na setu kultnog filma 'Ratovi zvijezda'

 SCREENSHOT

Bila sam mlada i naivna tinejdžerka, a njemu su bile 33 godine, bio je oženjen i već je imao dvoje djece, napisala je 60-godišnja Carrie Fisher u svojim novim memoarima 'The Princess Diarist'.

Američka glumica je u intervjuu za časopis People rekla kako je na vrijeme obavijestila ljubavnika iz mladosti da će javno progovoriti o skrivenoj romansi. Harrison Ford zasad nema komentara o njihovoj tromjesečnoj vezi.

Fisher tvrdi da je s 14 godina starijim kolegom bila tri mjeseca, a iskra je planula 1976. na snimanju filma 'Ratovi zvijezda IV: Nova nada'.

'Bilo je intenzivno. Preko tjedna smo bili princeza Leia i Han Solo, likovi koje smo glumili, a vikendom smo bili zaljubljeni i strastveni Carrie i Harrison', piše u kontroverznoj knjizi, koja će se u Americi prodavati od 22. studenoga.

Kolege sa seta prvi put proveli su noć zajedno poslije rođendanske zabave redatelja Georgea Lucasa, a Fisher je sve detalje marljivo zapisivala u dnevnik, koji je sad odlučila pretvoriti u knjigu.

Holivudski Indiana Jones za vrijeme afere bio je u braku s prvom suprugom Mary Marquardt, s kojom je dobio sinove Benjamina i Willarda. Brak im se raspao 1979. godine. Ford se poslije oženio i rastao od scenaristice Melisse Mathison, a od 2010. je s Calistom Flockhart.

Fisher se pak udavala samo jednom. Od 1983. do 1984. bila je s glazbenikom Paulom Simonom.

Bivši ljubavnici Harrison i Carrie ponovno su se spojili prošle godine kad su snimili 'Ratove zvijezda: Sila se budi', ali danas ih ne veže ništa više od prijateljstva i poslovne suradnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:20