ISPOVIJEST OCA

'ČEMU TE BESRAMNE PRIČE O PORNIĆU I POLIGAMIJI?' Anđin bivši suprug Primož progovara ekskluzivno za Gloriju

'Iskreno se nadam da je dogovor između nas još uvijek moguć, bez obzira na sve što se događalo'
 Gloria

- Nakon što mi je sud dodijelio skrbništvo nad Gašperom, a Anđi odredio plaćanje alimentacije od 150 eura mjesečno, ne osjećam se kao pobjednik. Niti imam razloga za slavlje. Slavio bih kad bih se s Anđom - bez upletanja sa strane - mogao dogovoriti oko skrbi za našeg 9-godišnjeg sina jer sam uvjeren kako bi to bilo najbolje za njega, poručio je to u ekskluzivnom intervju za Gloriju bivši suprug Anđe Marić, Pimož Dolničar.

Dodaje kako mu nije jasno zašto se njihova priča ovako morala povlačiti po medijima.

- Iskreno se nadam da je dogovor između nas još uvijek moguć, bez obzira na sve što se proteklih godina događalo na sudu i na ono što je moja bivša supruga izgovorila o meni u hrvatskim i slovenskim medijima - govori 39-godišnji Primož Dolničar.

Ljubljanski plesač, fotograf, redatelj, kuhar i stolar, koji je prošli tjedan u intervjuima svoje bivše supruge hrvatskim medijima označen kao glavni negativac, zagovornik poligamije, loš otac i krivac za raspad njihova braka s Glorijinim novinarom razgovarao je u svojem restoranu 'Izložba u Ljubljani'.

'Ljudski mogu razumjeti Anđinu povrijeđenost i poriv za osvetom. Ali čemu te besramne priče o pornićima i poligamnoj zajednici', pita se Primož koji je sad, kako kaže, jako sretan u životu te bi volio zatvoriti i ovo poglavlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:38