DURI SE

CHER NIJE BILA SINU NA SVADBI Mama nije odobrila zaručnicu, on pobjegao i oženio se 11 godina mlađom

 Instagram

Javnosti manje poznati sin pjevačice Cher, Elijah Blue oženio se 11 godina mlađom Marieangelom King. No, na žalost Elijaha njegova majka nije bila na ovom posebnom događaju niti mu je čestitala na ulasku u bračnu luku jer ona tu svadbu nije 'odobrila'.

Slavna pjevačica 37-godišnjem Elijahu nije htjela dati blagoslov, ali on se bez obzira na to oženio s tamnokosom ljepoticom jer je shvatio da je ona njegova srodna duša. Zajedno su pobjegli i isti dan se vjenčali što je Cher još više naljutilo.

Elijah, koji je u prošlosti imao problema s ovisnosti o heroinu, s majkom u mnogim dijelovima života nije pričao pa ga ne čudi da ne pričaju i sad. 'Nikad nije znala kako biti roditelj, nikad nije ispunila tu funkciju u svom životu', kaže Elijah te dodaje kako mu nije teško palo što ga majka nije, poput ostatka obitelji, pozvala na božićnu večeru.

Blagdane je proveo sa svojom boljom polovicom, Mariengelom koja je izjavila kako je ona ipak bila malo utučena zbog toga svega jer je oduvijek htjela imati barem korektan odnos s njom.

'Imat ćemo još dvije svadbe, jednu u Njemačkoj, a drugoj u Americi, nadam se da će doći na barem jednu jer bi tek onda bio razočaran', rekao je iskreno Elijah koji je prvi put u medijima sad tek progovorio o kompliciranom odnosu sa svojom slavnom majkom.

Teško mu je ponekad, kaže, shvatiti da je bila toliko jaka da ostane uz njegovog brata Chaza koji je rođen kao žena imena Ckastity i koji je prošao kroz mučnu operaciju spola pod povećalom svjetskih medija, a njemu nije dala podršku u tome što je samo htio provesti život s osobom koja mu želi samo najbolje, njegovom suprugom Marieangelom, prenosi Daily Mail.

'Uvijek sam bio crna ovca u obitelji, moja mama zna da sam se oženio kao što to zna i cijela obitelj. Njezina majka, moja baka mi je na tome čestitala, kao i cijela očeva strana obitelji, ali rođena majka nije', otkriva Elijah.

Cher je Elijaha dobila s glazbenikom Gregom Allmanom, a Elijaha se u prošlosti pvoezivalo s problematičnim djevojkama poput Nicole Richie i Paris Hilton, a sad kad se očistio od droge te se skrasio s Marieangelom majka ga nije podržala na njegovom putu prema sreći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:03