DEBELI NOVČANICI

ČIST RAČUN, DUGALJUBAV Kim i Kanyepotpisuju predbračni ugovor

Slavni par imat će i debel zajednički račun namijenjen za životne troškove
Singer Kanye West, left, and television personality Kim Kardashian arrive for the screening of Cruel Summer at the 65th international film festival, in Cannes, southern France, Wednesday, May 23, 2012. (AP Photo/Francois Mori)
 Francois Mori

Kim Kardashian i Kanye West već su se dogovorili. Svoju imovinu držat će odvojenu tako što će potpisati predbračni ugovor prije izgovaranja sudnonosnog 'da', javlja TMZ.

Više izvora kazalo je kako i Kanye i Kim vjeruju u vječnu ljubav te kako predbračni ugovor ne potpisuju jer misle da bi se kad tad mogli rastati, već jer su oboje poslovni ljudi koji zarađuju ogromne novce i znaju da je dobro svoje bogatstvo zabilježiti. Naime, neki izvori tvrde da Kim 'teži' 40, a njezin budući suprug 90 milijuna dolara.

Kim posebice shvaća važnost tog ugovora jer joj je njezin otac, odvjetnik Robert Kardashian, neprestano ponavljao kako je bitno imati čiste papire kad je riječ o novcu.

No, iako će njihova imovina biti odvojena, slavni par imat će i i debel zajednički račun namijenjen za životne troškove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 23:37