LASKAVO PRIZANJE

'ČITAV ŽIVOT BIO SAM RUŽAN, A SAD ĆU SE TOLIKO HVALITI DA ĆE ME SVI ZAMRZITI' Ovako je omiljeni pjevač reagirao na osvojenu titulu najseksi muškarca

 
 Profimedia, Zuma Press - Archives

Laskavu titulu najseksepilnijeg muškarca na svijetu ove je godine po izboru časopisa People Magazine ponio američki glumac, tekstopisac, country pjevač i glazbeni producent Blake Shelton.

- Čitav život bio sam ružan, ali ako mogu biti seksi samo godinu dana, rado prihvaćam titulu - izjavio je u utorak 41-godišnji pjevač.

‪Thank you @people!!!! Don't hate me because I'm beautiful... ‬

A post shared by Blake Shelton (@blakeshelton) on

Rodom iz Oklahome, Shelton je deset godina bio uspješan country pjevač, a 2011. pružila mu se prilika da kao sudac i mentor talentiranim pjevačima sudjeluje u NBC-jevu reality showu "The Voice".

Za People je u šali izjavio kako se veseli što će sad moći zadirkivati Adama Levinea, kolegu iz "Voicea" i frontmena benda Maroon 5, koji je istu titulu osvojio 2013. godine.

- Ne namjeravam biti skroman poput Hugha Jackmana i njemu sličnih. Ljudi će me zamrziti koliko ću se hvalisati - rekao je kroz smijeh Shelton.

Glazbenik je bio u braku s country pjevačicom Mirandom Lambert, a posljednje dvije godine u ljubavnoj je vezi s pop pjevačicom Gwen Stefani.

Blake je za časopis People Magazine otkrio kako ga je upravo Gwen potaknula da prihvati titulu najseksepilnijeg muškarca na svijetu.

Prije njega ovu titulu s ponosom su nosili Dwayne Johnson, Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Harrison Ford, Ryan Reynolds i David Beckham.

Countdown to #TexomaShore is on y'all!! Preorder to get the new single! Link in bio

A post shared by Blake Shelton (@blakeshelton) on

LAS VEGAS, CA - MAY 21:  Singer-songwriter Blake Shelton winner of Top Country Artist poses in the press room at the 2017 Billboard Music Awards at T-Mobile Arena on May 21, 2017 in Las Vegas, Nevada., Image: 333588898, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures
Profimedia, Capital pictures

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:10