KOMIČAR PREVARIO SLOVENSKOG PREDSJEDNIKA

Jurkotić: Pahor se nije naljutio, bio je vrlo simpatičan i duhovit

Slovenia's former prime minister Borut Pahor arrives at a polling station in Sempeter, Slovenia, Sunday, Dec. 2, 2012. Small, crisis-hit EU member Slovenia is choosing a president in an atmosphere of uncertainty and growing discontent with cost-cutting measures designed to avoid an international bailout. (AP Photo/Darko Bandic)
 AP

Riječki komičar, radijski i TV voditelj Davor Jurkotić u petak je u svojoj emisiji “U zdrav mozak” razgovarao sa slovenskim predsjednikom Borutom Pahorom , predstavivši mu se kao tajnik predsjednika RH Ive Josipovića.

Jurkotić je s Pahorom, koji nije slutio da je riječ o šali, pričao o računima za struju, bračnom životu i rukometnoj utakmici. Predsjednik Slovenije shvatio je da sve skupa nema veze s Josipovićem kada je voditelj ‘krivo spajao’ kantinu i kotlovnicu. Pahor se pokazao i duhovitim te je na pitanje na koga će se kladiti Karabatić, odgovorio da je to državna tajna. Emisija je u dva dana postala hit na YouTubeu, a u srijedu bi se trebala emitirati na Kanalu Ri. - Pokazalo se da je Pahor, za razliku od većine naših političara, vrlo simpatičan čovjek. Brzo je shvatio da je to, kako je rekao, ‘medijski trik’- ispričao je Jurkotić.

- Nije bilo ničega zločestoga, niti vrijeđanja. Nije me strah eventualne prijave za lažno predstavljanje jer se radilo o dobronamjernom humoru - rekao je Jurkotić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:32