TRAGIČAN KRAJ PJEVAČICE MINDY McCREADY

Ubila se, i to na istome mjestu gdje i njen dečko prije par tjedana

Mindy McCready , američka country pjevačica, pronađena je ove nedjelje mrtva na trijemu svoje kuće u Heber Springsu u Arkansasu. Policija sumnja da si je 37-godišnja country izvođačica sama oduzela život, i to pištoljem. Susjedi su prijavili pucnjeve, a ona je, navodno, prije nego što si je oduzela život, upucala i psa. Službeni nalazi obdukcije još nisu objavljeni, no u policiji su obećali da će “detaljno istražiti njezinu smrt”.

Pjevačica se ubila samo nekoliko tjedana nakon smrti svoga dečka te oca jednog od njenih dvojice sinova, glazbenog producenta Davida Wilsona. Iako policija još uvijek istražuje taj slučaj, on je u siječnju također pronađen mrtav kod kuće, na trijemu, kao i ona. Vjeruje se da je i on počinio samoubojstvo, i to istim oružjem kao i ona, pištoljem.

Prvi album u 2 milijuna

Mindy McCready na glazbenoj se sceni pojavila 1996. godine, kada je izdala svoj prvi album “Ten Thousand Angels”, koji je prodala u dva milijuna primjeraka. Od tada je snimila još četiri albuma, a posljednji, “I’m Still Here”, 2010. godine. Cijelo to vrijeme dobro je kotirala na glazbenim country ljestvicama, no karijera joj je neprestano bila u sjeni njenog problematičnog privatnog života, u kojem se borila s ovisnošću te psihičkim bolestima.

Ostavila dvojicu sinova

Trogodišnja uvjetna kazna izrečena joj je 2004., nakon što je priznala da se protuzakonito domogla lijekova protiv bolova iz ljekarne, da bi iduće godine bila uhićena zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Te iste godine pretukao ju je, i pokušao zadaviti, njen tadašnji dečko Billy McKnight, koji je kasnije optužen za pokušaj ubojstva.

Iste godine,Mindy je u intervjuu za CNN priznala da su “stvari bile loše”.

- Mislim da je to način na koji Bog pokušava dobiti moju pažnju govoreći mi: ‘Probudi se, djevojko, imam važne stvari za tebe koje trebaš napraviti u životu’ - bila je otvorena u intervjuu. Unatoč tome, i prije nego što je 2005. prošla, Mindy se dva puta predozirala, uhitili su je zbog zloupotrebe droge te se pokušala ubiti. Život si je pokušala oduzeti i 2008. godine, a 2010. se još jednom predozirala.

Iza sebe je ostavila dvojicu sinova - jednog u dobi od šest godina (za kojeg je vodila i vrlo javnu bitku za skrbništvo) i drugog u dobi od deset mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 15:10