OBITELJSKE RAZMIRICE

'SAMO LUD MOŽE POMISLITI DA BI OTAC OTEO DIJETE!' Severina podnela kaznenu prijavu protiv Milana

Severina u tužbi traži da Popović viđa dijete isključivo u njenom stanu i u njenom prisustvu "u cilju dobrobiti djeteta..."
 Damjan Tadić/CROPIX

Severina Vučković podnijla je kaznenu tužbu protiv Milana Popovića zbog 'povrede slobode privatnosti dopisivanja', piše Blic.rs.

- Milan ne traži ništa osim onoga što je uobičajeno i što mu po hrvatskom zakonu pripada: da provede s djetetom svaki drugi vikend, i to cijeli, zatim jedno poslijepodne tijekom tjedna i polovicu svih praznika. Svjestan je činjenice da će dijete rasti sa majkom, jer je to uobičajeno. On traži samo ono što mu po zakonu pripada, ni više ni manje od bilo kojeg drugog čovjeka - objašnjava Milanov odvjetnik Ljubo Pavasović.

Severina, međutim, u tužbi traži da Popović viđa dijete isključivo u njenom stanu i u njenom prisustvu “u cilju dobrobiti djeteta...”

- U čemu je dobrobit da dijete ne vidi svoga oca?! Pravo jednoipogodišnjeg djeteta jest da raste normalno i da viđa i oca i majku. Nema razloga da Milan ima manja prava od bilo kojeg drugog oca u Hrvatskoj - jasan je Pavasović.

- Ideja da bi Milan mogao oteti dijete graniči sa zdravim razumom! To je potpuno neosnovana spekulacija. Kada bi bilo koji čovjek to učinio, jasno je da svoje dijete ne bi nikada više vidio. Zakon je tu vrlo jasan - objašnjava Pavasović, piše Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:54