OTKRIO SVOJU STRANU

UNUK POKOJNE FILMSKE DIVE 'Bila je okrutna alkoholičarka, a muža je varala sa svakim tko bi joj se svidio'

 Screenshot/YouTube

Prošlog tjedna strani mediji otkrili su kako se na aukciji prodaje nekolicina stvari koje su pripadale slavnog filmskog glumici prošlog stoljeća, Marlene Dietrich.

Među stvarima se našlo jedno od stotine pisama koje je kroz tri desetljeća Ernest Hemingway poslao slavnog glumici, a u njemu opisuje kako je vidi pijanu i golu na pozornici.

Predmete na aukciju su stavili njezini unuci, a jedan od njih sad je komentirao i kako Marlene nije bila ni približno romantična i topla osoba kako se to dalo naslutiti iz pisama koje je razmjenjivala s Hemingwayjem.

'Bila je hladna i emotivno udaljena. Nije bila baka u konvencionalnom smislu', otkrio je njezin unuk David Riva.

David Riva dijete Marije Rive, kćeri slavne glumice. Osim što joj je bio unuk, bio joj je i agent, a u svom sjećanju je pamti kao osobu koja se redovito opijala te uzimala razne tablete. 'Svoje posljednje godine provela je u Parizu gdje je stalno pila. Posljednjih 15 godina nije izlazila iz stana, a kad ju je jedan fotograf htio uslikati, pucala je na njega pištoljem', tvrdi Riva.

On je rekao kako je tijekom mlađih dana Marlene spavala sa svakim tko joj je bio privlačan, a za nju je moć pojedinih muškaraca bila sinonim za privlačnost.

Tijekom 52-godišnjeg braka s Rudijem Sieberom, Marlene je ostvarila niz preljuba s muškarcima i ženama, a neki od poznatijih su Greta Garbo, Edith Piaf, Krik Douglas, John Wayne i Frank Sinatra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:05