IZVOR OTKRIVA

KRISTEN STEWART OČAJNA 'Moli Roberta Pattinsona da joj dođe na proslavu rođendana'

Kristen Stewart, (wearing CHANEL) - 12/10/2013 - Dallas, Texas - CHANEL Métiers d'Art Collection Paris-Dallas 2013/14 held at Fair Park, Dallas, TX. Photo Credit: Billy Farrell/BFAnyc/Sipa USA/sipausa.12491809/*** Great Britain, Ireland, Australia OUT ***/1312121820 *** Local Caption *** 30098067
 BFA/SIPAUSA/SIPA / BFAnyc

Iako su finalno prekinuli prije više od pola godine, Kristen Stewart navodno ne može još preboljeti prekid s Robertom Pattinsonom.

Prema riječima bliskog izvora, Kristen priprema zabavu zabavu u Los Angelesu povodom 24. rođendana i zaista želi da i Robert dođe.

'Kristen želi slaviti svoj rođendan s prijateljima, ali i da Rob bude tamo. Iako se već jako dugo nisu vidjeli, ponekad popričaju preko telefona. Oboje su u sličnim situacijama, snimaju filmove i fokusiraju se na karijeru. Niti jedno od njih nema partnera, a i u dobrim odnosima su sad. Kad bi još došao na njezin rođendan, to bi joj bio ultimativni poklon', otkrio je izvor za američke medije.

Dodao je kako Robert nije baš siguran da je to dobra ideja te da ne želi baš ići na proslavu stoga ga Kristen moli da se predomisli i da makar njihovom prijateljstvu da priliku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:05