LIJEPA PRVA DAMA

FOTO: Gologuza fotografije Carle Bruni ide na aukciju

Kad joj i uspije skrenuti pažnju sa svog braka s predsjednikom Sarkozyjem, navodno uzdrmanog prevarama s obje strane, odnekud isplivaju njezine provokativne fotografije
 H. Newton

ZAGREB - Prva dama Francuske i bivši topmodel Carla Bruni sve teže uspijeva svoju intimu sakriti od medija, a kad joj i uspije skrenuti pažnju sa svog braka s predsjednikom Sarkozyjem , navodno uzdrmanog prevarama s obje strane, odnekud isplivaju njezine provokativne fotografije iz manekenskih dana i odu na aukciju.

Ovaj put radi se o dvije fotografije ulovljene objektivom svjetskih fotografskih velikana Helmuta Newtona i Pamele Hanson. Iako je prije dvije godine njezin akt autora Michela Comtea prodan za vrtoglavih 91.000 dolara, kada je prošle godine ista fotografija ponuđena na prodaju na aukciji u Parizu, vlasnici su je morali povući jer nije uspjela postići dobru cijenu.

Naime, početna cijena fotografije bila je 4.000 dolara, a na aukciji je dosegla cijenu od samo 5.800 dolara. Newtonova fotografija Carle Bruni naslonjene na klavir od mahagonija gdje joj je oskudna haljinica dovoljno podignuta da joj se vidi stražnjica procjenjuje se na oko 7.500 dolara. Fotografija Pamele Hanson iz 1987. nešto je manje provokativna i na njoj prva dama puši pored prozora ovaj put zadignute majice te joj je u skladu s tim i početna cijena oko 2.000 dolara.

Usprkos provokativnosti fotografija i uzevši u obzir da je na njima prva dama jedne od najvećih europskih zemalja, ipak se ne očekuje da će fotografije izazvati pretjerani interes kod kupaca jer je u zadnje dvije godine “isplivalo” previše sličnih Carlinih fotografija.

Ipak, iako to nisu i najrazgoličenije slike 43-godišnje Carle Bruni, svakako su isplivale u lošem ljubavnom periodu ove bivše manekenke. Naime, njezinog se supruga u posljednje vrijeme povezuje s ministricom ekologije i prvakinjom u karateu Chantal Jouanno, dok se atraktivna prva dama navodno “spetljala” sa šest godina mlađim kolegom glazbenikom Benjaminom Biolayom. Prije Nicolasa Sarkozyja bila je u vezi s Ericom Claptonom, Mickom Jaggerom i američkim bogatašem Donaldom Trumpom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 17:49