NOVA BRINETA

Hrvoje Vojković ljubi bivšu missicu!

Hrvoje Vojković, 41-godišnji bivši mladi lav HSLS-a i bivši predsjednik uprave Croatia Osiguranja u novoj je ljubavnoj vezi. Riječ je o 12 godina mlađoj Međimurki Branki Prišlić. Ona je bivša missica Međimursko-varaždinske županije, manekenka, voditeljica na OTV-u i apsolventica na Tekstično-tehnološkom fakultetu.

Veza svestrane Branke iz Nedelišća i Hrvoja navodno je započela prije dva mjeseca, a njih dvoje nisu željeli komentirati svoj privatni život. I ovoga puta imućni se poduzetnik odlučio za jednu brinetu, a prije toga bio je u vezi s Ankom Hanom Sladoljev, koja je isti tip kao njegova nova odabranica.

Anka je kći doktora Srećka Sladoljeva, rodom iz Splita, a Hrvoja je upoznala u Zagrebu na proslavi Nove Godine 2008. Planula je iskra, ali je par skrivao svoju vezu sve do ljeta prije dvije godine, kada su ih fotografili uhvatili kako jedrilicom plove po Jadranu i zabavljaju se na Hvaru.

Mlada ekonomistica ubrzo se usellila u njegov stan i veza je kretala u ozbiljne vode. Naime par je zajedno učio arapski jezik, jer se spekuliralo kako bi Vojković mogao dobiti mjesto veleposlanika u Maroku.

Nakon burnog razvoda od supruge Diane, Vojković je krenuo u potragu za svojim unutarnjim mirom. Hodočastio je po Aziji i Indiji, penjao se na Himalaju. No volio je i egzotična putovanja, a uz njih i lijepe žene, fina pića i cigare.

Bilo je poznato kao na posao u Croatia Osiguranje ne dolazi prije 11 ujutro, odlazio je na duge godišnje odmore i, na zadovoljstvo zaposlenika, uvijek spajao praznike sve do vikenda.

Nakon kratke veze s Tamarom Šopar činilo se kako se skrasio s Ankom. No par se ipak rastao, a Hrvoje je našao novu djevojku, koja je, čini se, kao i on željna medija.

Branka naime prema vlastitim riječima uživa u radu na televiziji i voditeljskom poslu i nema se namjere baviti poslom u struci nakon što diplomira na TTF-u. Uz to, navodno jako voli žestoku rock glazbu i često je na koncertima.

Hrvojeva bivša supruga Diana s kojom ima kćer Luciju, i jedina je plavuša u njegovoj priči sa ženama, nije komentirala ljubavni život svog bivšeg supruga. Anka mu je pak poželjela svu sreću u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 01:36