TUŽAN UGOĐAJ

ČOLIĆ ZA VALENTINOVO U OSIJEKU 'I ovaj put ću izvesti nekoliko Keminih pjesama'

 Neja Markičević / CROPIX

OSIJEK - 'Uvijek na svojim koncertima izvedem i nekoliko Keminih pjesama, pa će tako biti i u Osijeku gdje ću ih izvesti najmanje pet s time što će one ovaj put imati poseban, tužan ugođaj i sigurno će biti jako emotivno', izjavio je Zdravko Čolić u Osijeku, gdje je došao najaviti svoj koncert za Valentinovo koji će u organizaciji agencije Koncert biti održan 14. veljače u sportskoj dvorani Gradski vrt.

Čolić je pri tome još jednom ponovio kako je s Kemalom Montenom bio odličan prijatelj te da će mu preminuli kantautor i pjevač veoma nedostajati.

- Ja sam i počeo s njegovim pjesmama. Nakon velikog prijatelja Keme ostat će njegova muzika, njegove pjesme - rekao je popularni Čola, koji je u Osijeku zadnji put nastupao prije pet godina održavši u produkcijskom, scenografskom i izvedbenom smislu spektakularan koncert, a isto je, uz sudjelovanje više od 20 glazbenika i gostiju, najavio i za svoj sljedeći nastup u gradu iz kojeg potječe i njegova supruga.

- S obzirom da je moja supruga iz Osijeka sigurno joj neće smetati što ću Dan zaljubljenih provesti radno, ali ću je za svaki slučaj pokušati nagovoriti da i ona dođe sa mnom u Osijek - rekao je Čolić, najavivši kako će na predstojećem koncertu, uz neizbježne stare hitove, publici u Osijeku predstaviti i pjesme s posljednjeg albuma 'Vatra i barut'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:30