LJUBAV ILI?

'DA, TO MI JE SIN. SKRIVALA SAM GA U PODRUMU 29 GODINA' Glumica odbrusila dežurnim komentatorima nakon što je snimljena s mlađahnim muškarcem

 
 Profimedia, Backgrid USA

Kate Beckinsale (45) 2016. razvela se od američkog redatelja Lena Wisemana (45), s kojim je u braku bila 12 godina, a čini se kako joj samački život itekako godi. Tako je zgodna britanska glumica prošli vikend snimljena na košarkaškoj utakmici između Los Angeles Lakersa i The Cleveland Cavaliersa u društvu 16 godina mlađeg Stephena Simbarija. Kate se zajedničkom fotografijom pohvalila i na Instagramu, a neki pratitelji odmah su se drznuli komentirati glumičin ljubavni život, iako joj je Simbari ništa više od asistenta, koji je, između ostaloga, objavila je svojedobno sama Kate, gay!

- Je li ovaj dečko kraj tebe tvoj sin? Zašto se družiš s njim? - pitao je jedan fan, a Beckinsale mu je odmah odgovorila na vrlo sarkastičan način: "Da, to je moj sin... Skrivala sam ga u podrumu 29 godina, ali mislim da je napokon došlo vrijeme da ga pokažem svijetu".

- Kate, molim te, zaključaj mene u svoj podrum! - zaredali su se komentari drugih pratitelja.

Podsjetimo, glumica je donedavno bila u vezi s 23-godišnjim stand-up komičarem Mattom Rifeom, a s bivšim partnerom, velškim glumcem Michaelom Sheenom (49), ima 19-godišnju kćer Lily.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:10