MIRNO SPAVAJ, TIGI

DIRLJIVI OPROŠTAJ BIVŠE PJEVAČICE ET-ja OD PRERANO PREMINULOG KOLEGE 'Hranio me kad nisam imala što za jesti, bio je tu kad sam ga najviše trebala'

 
Sara-Elena Menkovska, Tigran Kalebota
 Bruno Konjevic / INSTAGRAM, CROPIX

Hrvatska glazbena scena, obožavatelji dobroga rocka, ali i javnost općenito, još ne može pojmiti da je Tigran Kalebota, jedan od osnivača i bubnjar Psihomodo Popa, u ponedjeljak iznenada preminuo u dobi od samo 53 godine.

Sara-Elena Menkovska, bivša pjevačica benda ET, na Facebooku se na osobito dirljiv način oprostila od kolege. Evo što je napisala:

- Umro je moj veliki prijatelj Tigran Tigi Kalebota, osoba koja mi je jedina pomogla i dala mi šansu da pjevam kod njega u lokalu kad sam tek došla u Zagreb.

Od njega sam dobila i sve ostale gaže, upoznao me s hrpu ljudi, hranio me kad nisam imala što za jesti, bio mi je prijatelj kad sam ga najviše trebala.

Uvijek me zvao da pita kako sam i kako napredujem, uvijek je bio tu za mene...

Jako će mi nedostajati, zahvalna sam mu do neba i još dalje za sve što je učinio, jer je uvijek bio čovjek, jer mi je pomogao kad nitko drugi nije... Šokirana sam i jako tužna...

Mirno spavaj, Tigi, pamtit ću te dok budem živjela, i svima ću govoriti koliko si velik i jedinstven bio, koliko si veliko srce imao - napisala je shrvana Sara-Elena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:59