SNIMILI DOKUMENTARAC

DJECA KRALJA POPA 'Tek sa šest godina smo saznali da se tata zove Michael Jackson'

Iako su većinu života proveli u aninimnosti, a ulicama hodali s veom na glavi da im paparazzi ne bi snimili lica, djeca pokojnog kralja popa Michaela Jacksona sad su sami stali pred kamere.

Točnije, Paris, Prince i Blanket Jackson snimili su dokumentarac o svom ocu u kojem će otkriti onu njegovu intimnu, obiteljsku stranu koju je tako dobro skrivao od medija na svom imanju 'Neverland'.

Producentica cijelog projekta je Michaelova majka Katherine Jackson, a film se zove 'Remembering Michael'.

'Tek sa šest godina sam saznao da se on zove Michael Jackson. Za mene je on bio Tata', otkriva Michaelov 16-godišnji sin Prince na početku dokumentarca.

'Nismo znali mnogo djece naših godina. Nikad gotovo nismo napuštali imanje. Obećao mi je da će me jedan dan naučiti 'moonwalk', ali nikad nismo do toga stigli', otkriva pak Paris.

Valja istaknuti da je 11-godišnji Blanket po prvi puta dao izjavu pred kamerama dok je snimao ovaj dokumentarac. 'Jednog dana ću pomoći drugima, recimo u Africi jer je to jako siromašan kontinent. Tamo također lovokradice ubijaju puno životinja, a ja bih volio pomoći ugroženim vrstama', rekao je dječak.

Cijeli dokumentarac može se pogledati na stranici Fundanything.org za 10 dolara. Naime, Katherine Jackson navodno nije od nikog htjela tražiti sponzorstvo za snimanje ovog dokumentarca pa čak ni zakladu pokojnog Michaela stoga je snimila film i stavila ga online te će od prikupljenog novca pokriti troškove produkcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 06:09