EUROSONG

Dobre kritike guraju feminemke u finale

Finale Eurosonga u subotu će na HTV-u komentirati Duško Ćurlić
Opatija, 060310.Veceras je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji proglasen pobjednik festivala Dora 2010. Na zavrsnoj veceri u direktnom tv prijenosu pobijedile su clanice skupine Feminnem u konkurenciji od 16 izvodjaca i time stekle pravo na sudjelovanje na festivalu Eurosong koji se ove godine odrzava u Oslu.Na slici: pobjednik Dore 2010 grupa Feminnem.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

OSLO - Sudeći po kladionicama, naše predstavnice, grupa Feminnem , ne bi trebale imati problema s plasmanom u finale Eurosonga. Naime, naše predstavnice s pjesmom “Lako je sve” dobro kotiraju i drže 12 od mogućih 39 mjesta, iako su u međuvremenu pale sa sedme pozicije, na kojoj su bile prije nekoliko dana.

Ipak, hoće li ući u veliku subotnju završnicu, znat će se u četvrtak kada se bude održala druga polufinalna večer Eurosonga. U Telenor Areni nastupit će 17 predstavnika koji će se boriti za deset mjesta u finalu. Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos ohrabrene su i dobrim reakcijama koje su uslijedile nakon generalne probe, što će vjerojatno umanjiti njihovu tremu na samom nastupu. Prijenos uživo na HTV-u komentirat će Duško Ćurlić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 23:05