VIRALNI HIT

DOK SU SVI ČEKALI POLJUBAC MEGHAN I HARRYJA, SHOW SE DOGODIO NA DRUGOM MJESTU Legendarni glazbenik iznenadio zgodnog nogometaša pa se slasno oblizao!

 
(s lijeva na desno) Elton John, David Furnish, David Beckham, Victoria Beckham
 Profimedia, Press Association

Eltona Johna (71) i Davida Beckhama (43) već godinama veže puno više od prijateljstva - legendarni britanski pjevač toliko je blizak s bivšim nogometašem i njegovom obitelji pa ne čudi što je upravo on bio krsni kum Davidovim sinovima Brooklynu Josephu (19) i Romeu Jamesu (15).

A kraljevski par, Meghan Markle (36) i princ Harry (33), obojicu su, naravno, pozvali na svoje subotnje vjenčanje. I dok je cijeli svijet s nestrpljenjem iščekivao prvi bračni poljubac američke glumice i vojvode od Sussexa, show im je, barem nakratko, ukrao upravo Elton.

Naime, kad su se sreli prije početka ceremonije, glazbenik je srdačno pozdravio Beckhamove, a Davida je pritom poljubio u - usta!

No ono što je postalo pravi viralni hit dogodilo se svega nekoliko sekundi poslije - kamere su zabilježile kako se Elton poslije poljupca slasno oblizao, i to pred vlastitim mužem Davidom Furnishem (55) te Beckhamovom suprugom Victorijom (44).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:44