PRVO ROČIŠTE

'DOLAZIM U ZAGREB, A NEĆU VIDJETI SINA' Milan i Severina sutra na sudu zbog skrbništva

Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

Prvo ročište po prvoj tužbi koju je Severina podnijela protiv Milana Popovića održat će se sutra u Općinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Bivši Severinin partner i otac njezina sina Aleksandra danas će otputovati u Zagreb, a prije polaska povjerio se prijatelju kako ne može vjerovati da će biti u Zagrebu, a da neće vidjeti svoje dijete, piše Blic .

Prijateljima se požalio i da ne može vjerovati što mu se događa. Tvrde da strašno pati jer mu Severina brani da viđa dijete.

- On se ipak nada da će sud već sutra na prvom ročištu donijeti privremenu mjeru koja će mu omogućiti da vidi sina, izjavio je njegov prijatelj.

Severina u tužbi traži da se Aleksandar njoj povjeri na odgoj i čuvanje, a da otac djeteta smije viđati sina samo u njezinu prisustvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 06:09