NAJSKUPLJI RAZVOD

DRAMA BOGATAŠICE HRVATSKIH KORIJENA Nasilnog muža uspjela istjerati iz vile vrijedne 100 milijuna funti

 Getty Images

James Stunt u petak poslijepodne počeo se iseljavati iz londonske vile koju je donedavno dijelio sa suprugom Petrom Ecclestone i djecom - kćeri Lavinijom (4) te dvogodišnjim blizancima Jamesom Robertom Fredrickom i Andrewom Kulbirom.

Kći bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea Stunta je potjerala iz obiteljskoga doma nakon što ga je javno prozvala za fizičko nasilje i drogiranje, prenose britanski mediji.

Problematični James iz vile vrijedne 100 milijuna funti (oko 840 milijuna kuna) otišao je vidno ljutit i razočaran - čini se kako je sa sobom odlučio uzeti baš sve što smatra svojim jer su ga paparazzi snimili kako u Rolls Royce ulazi s dvije figurice mačaka od najfinijeg kineskog porculana. Iz garaže je, piše Daily Mail, uzeo i Range Rover te Lamborghini Aventador.

Petrin otac Bernie navodno je oduševljen što mu se mlađa kći poslije šest godina braka napokon riješila 35-godišnjeg Stunta, koji, iako deložiran, još nije skinuo vjenčani prsten s ruke.

Engleska bogatašica hrvatskih korijena još prije dva mjeseca napustila je supruga i njihov zajednički dom, koji je zapravo njezin, a u petak poslijepodne bijeli kombi za selidbu iz luksuzne kuće odvezao je posljednje Jamesove stvari.

Stunt je, prenose engleski mediji, još ujutro toga dana naručio dostavu doručka u Petrinu kuću, za ručak se počastio omiljenom hranom iz karipskog restorana, a već poslijepodne u vilu je stigla 'vojska čistačica', što su mnogi protumačili kao znak da će se Petra s djecom napokon vratiti kući.

- Život s njim nije ništa drugo nego pakao. Moja kći otišla je iz vlastita doma jer ga više nije mogla trpjeti, a on je odbijao iseliti se. Ako ne nestane do petka, kako mu je naredio sudac, morat će intervenirati policija - rekao je jučer ogorčeni 86-godišnji Bernie Ecclestone.

Također je opisao kako mu je bahati James prijetio na sudu.

- Udario me u leđa i rukom, gestikulirajući da drži pištolj, prijetio kako će me ubiti - požalio se Bernie.

Brakorazvodna parnica počinje već sljedeći mjesec, a par će se boriti za podjelu bogatstva koje se procjenjuje na oko 5,5 milijardi funti (oko 47 milijardi kuna). Uskoro bivši supružnici potpisali su predbračni ugovor, a James tvrdi kako je u brak donio kolekciju vina vrijednu 15 milijuna funti (126 milijuna kuna) te dvije nekretnine od četiri milijuna funti (34 milijuna kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:46