TEŠKA SUDBINA PJEVAČA

DRAMA DANIJELA POPOVIĆA: SA DŽULI POKORIO EUROPU A SADA JE SOCIJALNI SLUČAJ U Ljubljani jedva preživljava

Od svojih glazbenih honorara i nastupa plaća uglavnom alimentaciju za sina Dominika
Zagreb, 180610.Zagrebacki Velesajam, paviljon 35.Finalna emisija reality showa Nove TV Farma.Na slici: Danijel Popovic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač / CROPIX / KRAJAC DAMIR

- Danijel i ja nismo socijalni slučajevi, ali živimo skromno u Ljubljani. Liječim se od raka već par godina, tako da dosta novca odlazi i na liječnje - kaže za Blic Aleksandra, četvrta supruga pjevača Danijela Popovića, koji je nedavno rekao da nakon slave i čuvene pjesme "Džuli" živi na rubu egzistencije i nije imao novaca kako bi otišao roditeljima na sprovod.

Legendarni pjevač Danijel Popović već šest godina živi u Sloveniji sa četvrtom suprugom Aleksandrom.

- On ne pije i ne drogira se. Jedino puši i pije puno kave. To su njegovi jedini troškovi. Ne može sebi i meni priuštiti dva tjedna odmora ili neko putovanje, ali živjet ćemo normalno dok sam ja živa i zdrava. Nekad je zaista imao mnogo novca, ali tada je svakom davao jer je dobar čovjek. Zato je vjerojatno i dao onakvu izjavu - kaže Danijelova supruga Aleksandra za Blic .

Kako kaže, ona od svoje plaće u novinama "Delo" plaća režije, a on od svojih glazbenih honorara i nastupa plaća uglavnom alimentaciju za sina Dominika.

- On alimentacije redovno plaća ali, nažalost, s Dominikom nema kontakt. Hrvatski sud mu je u posljednje dvije godine čak povećao iznos alimentacije koju plaća. Danijel ne može dobiti slovensko državljanstvo zato što je imao spor zbog alimentacije u Hrvatskoj i hrvatske vlasti to ne dopuštaju. On u Ljubljani ima prijavljen boravak. Želio bi raditi, pa čak i u nekoj glazbenoj trgovini ili u školi, ali sa 57 godina je prestar za to. Nitko ga ne želi primiti - objašnjava Aleksandra.

S prvom suprugom Majom, bivšom makedonskom manekenkom, ima kćer Anamariju. Njih dvije žive u Skoplju. S drugom suprugom Sanjom Bjedov Popović ima sina i kćer, a s trećom, bivšom konobaricom Sandrom Grekšo, sina Dominika, za koga i danas plaća alimentaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:31