JAKO JE ZALJUBLJEN

Drama u obitelji Bernieja Ecclestonea: Kćeri iz medija saznale da se tata uskoro ženi

Kći Tamara neće doći na vjenčanje. Za nju postoji samo jedna gospođa Ecclestone, mama Slavica
 Sunara/CROPIX

Kada je nedavno javnosti obznanio da će uskoro razmijeniti bračne zavjete sa svojom odabranicom Fabianom Flosi , uz Bernija Ecclestonea su pred kamerama i fotoaparatima stajali njegovi prijatelji iz visokog društva, pisac Simon Cowell i sir Philip Green, milijarder i vlasnik Top shopa.

Fabiana je okupljenima pokazala svoj 100.000 funti vrijedan zaručnički prsten, a Bernie oduševljeno pričao medijima kako će zaruke trajati kratko jer je jako zaljubljen i jako sretan.

Tom opuštenom scenariju ništa ne bi falilo da Berniju, čini se, nije palo na pamet kako bi umjesto prijatelja i medija o sretnim vijestima najprije valjalo obavijestiti užu obitelj. U Bernijevom slučaju - kćeri Tamaru (27) i Petru (23), koje su ovu vijest pročitale u novinama i na web portalima i ostale šokirane.

Što se desilo tati?

U javnosti je progovorila starija Tamara, koja je njegov postupak nazvala iracionalnim.

- Bila sam iznenađena. U Dubaiju sam sjedila pored bazena s dečkom i surfala netom, kad sam naišla na vijest da mi se otac ženi. On je obično razumna i racionalna osoba, ali ovo nije takav postupak - rekla je The Mailu. Povrijeđena, Tamara se zaklela da se ceremoniji i vjenčanom slavlju neće ni približiti iz obzira prema svojoj majci Slavici, a sigurna je i da će njena sestra Petra učiniti isto.

- Najprije sam pomislila na mamu i na to kako će ona podnijeti te vijesti. Ona nije ni s kim uopće izašla na spoj od razvoda, a on se ženi. Jednostavno, nisam očekivala da će ponovno htjeti brak, stariji je, već ima djecu, čemu brak? Neka se zabavlja i uživa s njom bez papira - ljuta je Tamara.

Kada se vratila iz Dubaija, nazvala je oca i pitala ga da li je istina da se ženi. Njegov je odgovor glasio: “Pa moglo bi se reći. Nije da sam kleknuo pred nju ili tako nešto”. Tamara mu je na to odgovorila da to ne znači da nije zaručen, no nije inzistirala na detaljima.

- Nekako mislim da mi ne bi ni odgovorio. Možda s vremenom hoće, kada bude spreman - ispričala je Tamara.

Otkrila je da su ona i sestra cijelu njegovu vezu s Fabianom pratile uglavnom putem medija i da nikada s njim nisu puno razgovarale o njoj.

Ne poznaje Fabianu

- Vjerujem da je želio zaštititi naše osjećaje, ali na prilično nespretan i čudan način - zaključuje mlada manekenka, koja ne očekuje pozivnicu za vjenčanje.

- Tata zna da smo odane mami, nas tri smo kao tri mušketira. Drago mi je što je sretan, ali mislim da je brak nepotreban. To nije ništa osobno prema Fabiani, stvarno ju ne poznam dovoljno.

Bernie Ecclestone je nakon burnog razvoda od Slavice, s kojom je u braku bio 24 godine, najavljivao da će ostati samac do kraja života. Međutim, prije tri godine je na utrci Formule 1 upoznao Fabianu, brazilsku direktoricu marketinga, a nedugo nakon toga su se sreli na jahti zajedničkog prijatelja, zbližili se i započeli vezu koja traje skoro tri godine. Njegov brak s 35-godišnjom Brazilkom, koja je od milijardera mlađa punih 46 godina, bit će Bernijev treći bračni pokušaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:35