KRALJ PRLJAVŠTINE

DRAMATIČNA SVJEDOČANSTVA 'Michael Jackson mokrio je po podu kuće, a izmet raznosio po cijelom imanju'

Čak tri bivše spremačice na ranču Neverland zajednički su za The New York Post progovorile o katastrofalnim higijenskim uvjetima u kojima je živio Michael Jackson.

Žena koja je predstavljena kao Spremačica 1 kazala je kako je najveća pop zvijezda svih vremena bila ekstremno neuredna.

'U kući je imao životinje. One su ponekad nuždu obavile na podu. Michael nam ne bi dao da to počistimo već je po tome hodao i izmet raznosio po cijeloj kući. Ako smo nešto prigovorili prijetio bi nam da će nas time gađati', kazala je.

Tvrdi i kako je Michael opsesivno skupljao predmete.

'Bio je poput hrčka', kratko je opisala svog šefa Spremačica 1.

Niti Spremačica 2 nije imala lijepe riječi za njega.

'Bio je jako čudan. Čuvao je upotrebljenu pelenu, a često je nosio staru Fruit of the Loom majicu za koju je bilo očito da je pripadala nekom tinejdžeru', rekla je.

No, kao najgore iskustvo navela je trenutak kada je Michael urinirao nasred kuće i to ispred njenih očiju.

'Pomokrio se u hodniku na ulazu u kuću. To je bilo skroz nadrealno, samo je stajao tamo, skinuo je hlače i obavio to. Bilo je to na onom mjestu gdje je kamera snimila Oprah kako ulazi na imanje', tvrdi spremačica 2.

Žena nazvana Spremačica 3 potvrdila je iskaze svojih kolegica.

'Kažem vam - bio je najprljavija osoba koja sam ikada upoznala', rekla je i dodala kako su u nekoliko navrata zvali razne službe da počiste kuću, a svi koji su vidjeli kako živi ostali su apsolutno zgađeni prizorom.

'Njegova soba je bila najgora. Iz nje se širio nesnosan smrad', objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 10:25