BORBA ZA LJUBAV

DRAMATIČNO U 'GOSPODINU SAVRŠENOM' Koja je kandidatkinja shvatila da s Goranom nema šale i skoro ostala bez ruže, a koja bi mogla izravno u finale?

 RTL

Povratak u vilu za djevojke iz RTL-ova showa "Gospodin Savršeni" značio je i povratak starim pričama - kome se zapravo sviđa Goran, je li poljubac samo dobro odglumljen ili iskren te koja djevojka izaziva najveću pomutnju u kući.

A u sjeni rasprava započele su i pripreme za još jedan cocktail party te četvrtu ceremoniju ruža. A da bi bilo zanimljivije, u igru je ubačena i bijela ruža - koja sretnica je dobije, sama će organizirati spoj iz snova za Gorana.

- Naravno da me zbunilo što me nije poljubila, jer je cijeli dan pokazivala sasvim druge znakove, rijetko kad smo pustili ruke jedno drugome - čudio se Goran u ovotjednoj emisiji nakon što mu Iva nije uzvratila poljubac jer, objasnila je, nije mogla to napraviti pred kamerama zbog obitelji, piše Slobodna Dalmacija.

- Ja isto imam obitelj, ja isto imam majku i nekoga tko može reći kako sam se mogao ljubiti... Ali ulažem u vezu, želim upoznati curu i to očekujem od svoje partnerice, u istoj smo situaciji. Važni su mi oni kojima je stalo do mene, a nevažno je što drugi kažu - rekao je pak Goran.

Čini se da je romantični izlet na otočić Obonjan u šibenskom akvatoriju ipak ostavio traga na Gospodinu Savršenom, jer u četvrtak navečer gledatelji će vidjeti kako Goran od Ive uzima crvenu ružu, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, upravo njoj će i pokloniti - bijelu. Ista u američkim verzijama showa znači imunitet ili ulazak u finale, pa je lako moguće da je Zagrepčanka Iva prva koju ćemo gledati u završnici.

Koja djevojka je ostala zadnja na stepenicama i u strahu hoće li dobiti željeni cvijet te je li Goran promijenio mišljenje o kandidatkinjama o kojima je doznao neke intimnije detalje, doznajte u četvrtak u 21 sat na RTL-u u showu "Gospodin Savršeni".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:57