BIG BROTHER

Duško zbog Soraje obojao kosu, Nemeš napet nakon afere s Marijanom

Duško je zbog svoje miljenice Soraje odlučio promjeniit svoj izgled
 RTL

Nakon sinoćnjeg razmjenjivanja nježnosti između markantnog Nemeša i udane Marijane, odnos između dvoje Big Brother stanara se nalazi na nemirnom tlu. Nemeš je cijeli sljedeći dan bio vidno uznemiren i neuspješno je pokušavao sakriti svoju napetost, ali neuspješno.

VIDEO Je li pao prvi seks u BB kući? Pogledajte što su sve Nemeš i Marijana radili u krevetu!

Utjehu je pokušao pronaći kraj Bojane na ležaljci koja se u tom trenutku dostojanstveno povukla. Za razliku od Nemeša, Marijana je cijeli dan bila tiha i bavila se kućanskim poslovima.

Zna se da nakon burne noći dolazi zatišje, tako je bilo i u BB kući. Stanari su cijeli dan vježbali za nedjeljni zadatak - cirkus. U tome su se najodlučnijima i najupornijima pokazali Milan, Tamara, Bojana, Mila, Lester i Nikola. Radiša koristi svaki trenutak da bi poljubio Slavicu.

Na smetlištu BB kuće Duško je i dalje najsretniji čovjek. Soraja mu je odlučila pomoći u pomlađivanju, obojala mu je kosu smeđe, dok mu je Horvat posudio svoju odjeću. Duško je oduševljen svojim novim izgledom.

Od ukućana otpada, najnapetiji se čini Nirmal, koji je počeo provocirati svoje kolege. Ninđa Radiša i nova stanarka kuće Tamara i dalje uspješno obavljaju svoj tajni zadatak i stanarima otpada ispunjavaju njihove želje.

Mila i Nikola su u spavaćoj sobi komentirali sinoćnje događaje između Nemeša i Marijane. Nikola nije mogao sakriti svoju iznenađenost, iako mu je bilo krivo što zanimljivosti iz kuće uvijek posljednji saznaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 23:12