ZADNJA EPIZODA

'DVA I POL MUŠKARCA' ODLAZE U POVIJEST Chuck Lorre objasnio zašto u zadnjoj epizodi nije bilo Charlie Sheena!

U četvrtak navečer emitirana je posljednja epizoda popularne serije 'Dva i pol muškaraca'. Priča o superbogatom pijancu i švaleru, njegovom bratu grebatoru i nećaku koji se od slatkog djeteta pretvorio u parazita prošla je 'mali milijun' uspona i padova i nakon punih 12 sezona Chuck Loree je odlučio završiti tu briljantnu i uspješnu priču.

Kreator ovog popularnog sitcoma morao se suočiti s puno izazova tokom svih ovih godina. Prvih osam sezona probleme mu je radio, a tko drugi, nego Charlie Sheen.

- Ponekad nismo znali hoće li doći na snimanje. Zapravo, nismo znali je li uopće živ? - pričao je John Cryer, poznatiji kao Alan Harper, zapravo najbolje opisavši stanje ludog Sheena svih ovih godina. Charlie je znao dolaziti pijan i nadrogiran na posao, ali kako su protagonisti serije pričali, posao je gotovo uvijek odradio savršeno. Ipak, na kraju osme sezone Loree je odlučio raskrstiti s Sheenom. Posvađali su se oko novca, redatelj nije pristao na Sheenove ucjene i na kraju ga je odlučio 'ubiti' i izmisliti Waldena Schmidta (Ashton Kutcher), milijunaša koji se uselio u Charliejevu kuću u Malibuu i postao nova 'žrtva' Alana.

S Kutcherom nisu imali problema (bez obzira što ga je Sheen cijelo vrijeme vrijeđao), ali odjedanput im je glavobolje počeo izazivati Angus T. Jones (Jake) koji je u međuvremenu postao turbokršćanin i koji je po raznoraznim medijima dijelio savjete kako ljudi ne bi smjeli gledati 'Dva i pol muškaraca' jer takve budalaštine truju mozak.

Ipak, serija je nekako preživjela sve ispade glavnih protagonista i došla do finiša. Posljednjih mjeseci dosta se špekuliralo o tome da će Charlie Sheen 'uskrsnuti' u zadnjoj epizodi, ali to se na kraju nije dogodilo. Loree i Sheen su priznali da je ta mogućnost živjela do posljednjeg trenutka, a što se na kraju dogodilo, objasnio je kreator serije u svom priopćenju.

- Vjerujem da ste razočarani što se Charlie Sheen nije pojavio u zadnjoj epizodi, ali želim da svi znate da mu je uloga bila ponuđena. No, on ju je odbio. Bila je ideja da se Sheen pojavi u zadnjoj sceni pred vratima svoje kuće, pozvoni, unese se u kameru i počne luđački urlati koliko je droga štetna. Zatim je trebao spomenuti da je droga štetna za prosječne ljude, među koje on naravno ne spada, jer on je nindža ratnik s Marsa. Dakle - nepobjediv!

I na kraju bi se na njega srušio - klavir!

Nama je to izgledalo smiješno, ali njemu, očito, nije...

Sheen je, s druge strane, predložio srcedrapajuću scenu u kojoj je najavio svoju ulogu u novoj seriji 'The Harpers'... I u njoj će glumiti Jon Cryer.

I ovo nam se činilo smiješnim - zaključio je u priopćenju Loree, koji je u zadnjoj epizodi ipak vratio Charliea, ali samo u animiranom izdanju. I propisno ga ismijao...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 04:22