BIT ĆE OVO VRUĆE LJETO

EKSKLUZIVNA PREMIJERA NOVOGA SPOTA NAJZGODNIJE HRVATICE Nevjerojatna doza seksepila u '3 minute' dokazuje kako uistinu dominira domaćom scenom!

 
 Promo

Poslije hita "Vino rumeno", koji je osvojio sve domaće top ljestvice, a u dva mjeseca prikupio je skoro tri milijuna klikova i publika ga pjeva uglas na svim koncertima, Lidija Bačić Lille (32) već ima novi singl!

Riječ je o pjesmi "3 minute", koju je splitska pjevačica radila s provjerenom ekipom - izvršnim producentom Fayom i Raayjem, koji su zaslužni za njezine hitove "Solo" i već spomenuti "Vino rumeno". Novi spot sniman je pod redateljskom palicom Darija Radušina, u prirodi, koja se savršeno uklapa u Lidijin prirodni izgled i pozitivnu energiju ove pjesme.

Promo

Promo

Fatalna Bačić zadnjih godina zavrtjela je glavama svim Hrvatima i Hrvaticama, ne samo svojim hitovima, već i pojavom te ženstvenošću. Po mnogima žena s najsavršenijim mjerama, ne samo u domovini, nego i šire, izgled duguje genima jer, kako sama kaže, ne vježba, a s hranom čak i pretjeruje!

Nova doza Lidije, koja u novome spotu opet izgleda savršeno, daje tešku domaću zadaću svima ostalima na estradi - s obzirom da ova prezgodna Splićanka svoje fotografije nikad ne obrađuje, jedina i s punim pravom koristi hashtag #nevereverphotoshop, što se, čini se, usude napraviti uistinu rijetki.

Bačić će i ovo ljeto raditi punom parom - u šest godina imala je 570 koncerata, a već sad ima dogovorenih 30-ak gaža, od Ljubljane do Dubrovnika.

Uz sve to, svestrana Lidija radi i na vlastitom web shopu, priprema "Planet Lille Show" (pobjednik će pjevati duet s njom), glumi u filmu "Aleksi" koji uskoro izlazi, a na jesen ćemo je gledati i u jednoj domaćoj TV seriji... Lidija je, složit ćete se, neumorna i ovo je apsolutno vrijeme njezine dominacije!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:36