NEMORALNA PONUDA

Elin će dobiti 55 milijuna dolara više ako ostane s Woodsom

(FILES) US team member Tiger Woods and his wife Elin Nordegren talk on the golf course at the Presidents Cup golf compeititon in this October 11, 2009 file photo at Harding Park Golf course in San Francisco, California. A nightclub hostess said by US tabloids to have been having a fling with golf star Tiger Woods ahead of his mysterious car crash said on December 1, 2009 that the story was no truer than "aliens on Earth." "It's the most ridiculous story. It's like they are asking me to comment if there are aliens on Earth," Rachel Uchitel told the New York Post daily. The Enquirer and Star gossip tabloids have reported that Woods was having an affair with Uchitel and that the dalliance prompted a violent dispute between the megastar and his wife, leading to Friday's car accident. AFP PHOTO / Robyn Beck
 ROBYN BECK

Iako je objavljeno kako će Elin Nordegren, ponižena surpuga Tigera Woodsa, pod hitno tražiti razvod, Raoul Felder, odvjetnik koji primjerice razveo Martina Scorsesea, tvrdi kako je pred 29-godišnjiakinjom ponuda koju ne može odbiti.

Naime, Felder tvrdi da će Nordegren, u slučaju da se sada razvede dobiti samo ono što je ugovoreno u predbračnom ugovoru. Pretpostavlja se kako je riječ o iznosu od 20 milijuna dolara. No ukoliko s Woodsom, čiji se broj ljubavnica u međuvremenu popeo na 14, provede još dvije godine, taj bi iznos mogao biti uvećan za čak 55 milijuna dolara.

Felder tvrdi kako se detalji ugovora po kojem se Nordegren od Woodsa može razvesti tek za dvije godine, za što bi bila izdašno nagrađena, već dogovaraju. Njegovi i njezini odvjetnici navodno su pregovore počeli dan nakon što ga 29-godišnja Elin namlatila golf palicom.

Inače, brakorazvodna parnica se mora voditi na nekom od floridskih sudova jer su i Elin i Tiger stanovnici te američke države. U Floridi vrijedi pravilo kako se u slučaju razvoda za odštetu određuje svota ugovorena u predbračnom ugovoru.

Pored toga Tiger Woods mora preuzeti i financijsko uzdržavanje njihovo dvoje djece, no više od toga Elin ne može dobiti.

- Ne postoji naknada za poniženje koje je prošla. Ako se sada razvede, onda će to napraviti iz čisto principijelnih razloga. No, savjetovati joj da to napravi danas, a ne za dvije godine kada bi dobila višestruko više novaca, jednostavno je loš financijski savjet – obrazložio je Felder.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:09