UPLAKANA LJEPOTICA

Esther Berišić ostala bez krune Kraljice Hrvatske jer se sa Sorajom trebala kupati u čaši šampanjca?

'Ne plačem za krunom jer sam istu svojevoljno vratila, a prvoj pratilji želim svu sreću'
 Admir Buljubašić / CROPIX

ZAGREB - Otkako je jučer ostala bez krune zbog nedoličnog ponašanja , sad već bivša ovogodišnja Kraljica Hrvatske Esther Berišić (18) ne prestaje plakati, vrlo je potresena, ali i odlučna da ovu cijelu epizodu što prije zaboravi. Tješi je njezin dečko Mihovil (19), a majka Anita, koja iako optužena da je kumovala ovakvoj odluci direkcije, i dalje ne želi govoriti za medije.

U petak u popodnevnim satima u našu redakciju stigla je Esther u pratnji odvjetnika. Nije željela odgovarati na pitanja, nego nam je dostavila isključivo svoje unaprijed napisane izjave.

Potpisana izjava

- Danas sam vidjela da sam uspješno položila prijemni ispit za Pravni fakultet što je moj životni prioritet. Manekenstvom se bavim paralelno uz druge obaveze i čisto slučajno su mi predložili da nastupam na natjecanju za Kraljicu Hrvatske. Kad sam došla na probu, potpisala sam samo skupnu izjavu sa svim djevojkama koje su se trebale natjecati i nikakav poseban ugovor nisam potpisivala i nitko me nije kompletno uputio u obaveze pobjednice niti su nas na bilo koji način pripremali za isto. Tek nakon što sam pobijedila , rekli su mi koje bi trebale biti moje obveze sljedećih godinu dana. Budući da mi nisu bile prihvatljive, predložila sam da ću se povući. Ne plačem za krunom jer sam istu svojevoljno vratila, a prvoj pratilji želim svu sreću, stoji u Estherinoj izjavi.

Revija kupaćih kostima

Na kraju je nadodala kako je najviše pogađa što direkcija optužuje njezinu majku da se petljala u posao i dogovarala joj potajice angažmane jer, piše, majka je nikad ne bi eksponirala u javnosti.

- Sve navedeno od direkcije i njihovih suradnika su neistine i žele mi uništiti daljnju karijeru - zaključuje Esther.

A kako saznajemo, direkcija Kraljice najviše je ljuta jer je Esther umalo završila na reviji kupaćih kostima i donjeg rublja u klubu kod Snježane Mehun sa starletom Sorajom Vučelić i još nekim djevojkama koje su se na kraju trebale kupati u velikoj čaši šampanjca pred gostima kluba.

Neopoziva odluka

Iako se Esther intervencijom direkcije na toj reviji nije pojavila jer su joj to zabranili čim su saznali za poziv, ta situacija je bila kap koja je prelila čašu.

- Esther uopće ne poznajem nego je ona školska kolegica moga sina. U mom klubu na toj reviji se na kraju nije pojavila niti nastupila i ne vidim razloga da se mene uopće petlja u sve ovo, poručuje Snježana Mehun.

- Objava direkcije kako joj oduzimamo titulu zbog nedoličnog ponašanja konačna je i neopoziva. Sad je kasno za bilo kakve pregovore i novi početak. Nikakav odvjetnik to ne može promijeniti jer sve što je ona izjavila su, na žalost, čiste laži i namjerno izbjegavanje istine - kažu Rikard Gumzej, Sanja Bjedov i Tamara Roglić iz direkcije izbora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 21:58