KUĆANICA U 'HACIENDI'

Eva Longoria stiže u Vodice bodriti muža

Suprug Eve Longorije, košarkaš u NBA ligi Tony Parker, u Haciendi će nastupiti kao MC

Holivudska ljepotica Eva Longoria Parker odlučila je zajedno sa suprugom, košarkašem San Antonio Spursa Tonyjem Parkerom, posjetiti Hrvatsku.

Atraktivna glumica, koja se proslavila ulogom vrckave Gabrielle Solis u američkoj hit-seriji “Očajne kućanice”, dolazi u Vodice kao posebna gošća poznatog kluba Hacienda gdje će 9. srpnja uživati u glazbenom nastupu svog supruga Tonyja.

Osim što je uspješni košarkaš u NBA ligi, Parker se u slobodno vrijeme bavi i glazbom, pa tako u Vodice stiže u ulozi MC-ja te će s hip-hop DJ-em Cut Killerom izvesti zajednički nastup pod nazivom “DJ Cut Killer i Tony Parker Show”.

Kako i pristoji njihovu zvjezdanom statusu, warm up duetu Parker-Killer odradit će jedan od najboljih hrvatskih hip-hop DJ-a Phat Phillie.

Iako se ne očekuje da će se Tonyju njegova slavna supruga pridružiti na pozornici, sama njezina prisutnost ipak je mnogim pripadnicima muškog roda dovoljan razlog da u srpnju posjete vodički klub.

Uvijek ostaje nada da, ako Eva ne zapjeva, možda prisutne počasti vatrenim plesnim nastupom i unese dašak holivudskog glamura na hrvatsku obalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 20:03