MELEM ZA OČI

EVO KAKO JE PJEVAČICA, NA VELIKU RADOST ŽENA DILJEM SVIJETA, KAZNILA DEČKA Seks simbol izgubio partiju društvene igre pa se morao skinuti do kraja

 
 INSTAGRAM

Američki glumac i bivši model Channing Tatum (39) već godinama slovi kao jedan od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu, ali i šire, a njegovo isklesano tijelo mnoge žene s punim pravom doživljavaju kao ultimativni melem za oči.

Zato ni ne čudi što je Channingova najnovija objava na Instagramu izazvala pravu histeriju i lavinu oduševljenja među ljepšim spolom - naime, fotografija na kojoj zgodni glumac pozira potpuno gol ispod tuša samo u jednome danu prikupila je nešto manje od tri milijuna lajkova.

A vjerovali ili ne, iza svega toga stoji, ni manje ni više, nego Tatumova nova djevojka, engleska pjevačica Jessie J (31).

- Pobijedila me u partiji Jenge (popularna društvena igra) i ovako me kaznila - morao sam objaviti fotografiju po njezinu izboru... Više nikad neću igrati Jengu s njom - napisao je slavni glumac na Instagramu, a Jessie J odgovorila mu je urnebesnim komentarom: "Sharing is caring".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:48