SPOSOBNA STARLETA

'EVO KAKO SAM GA KUPILA...' Soraja Vučelić ljuta što se svi pitaju odakle joj skupocjeni automobil, a rasprave o novcu smatra potpuno neprimjerenima

 Instagram

Medijski napisi i komentari na društvenim mrežama koji su uslijedili nakon što joj je u ponedjeljak navečer zapaljen terenac marke Range Rover uzrujali su Soraju Vučelić. Starletu je jako zasmetalo što se mnogi pitaju odakle joj tako skupocjeno vozilo, pa je to odlučila javno obznaniti.

- Po potpisivanju ugovora sa auto-kućom iskeširala sam 10.000 eura. Bože moj, odakle meni pravo da poželim kupiti automobil na otplatu. Pa, samo kada sam ušla u kuću Velikog brata dobila sam 15.000 eura, a da ne pričam o ostalim stvarima - rekla je Soraja za pulsonline i dodala da auto nije u njenom vlasništvu, poše Slobodna.

- Auto se vodi na auto-kuću, a svako barem malo pismen trebao bi znati da se vozilo prenosi na vlasnika tek nakon što se otplati – naglasila je Soraja.

Rasprave o novcu u ovakvoj situaciji srpska starleta smatra potpuno neprimjerenima, prenosi Slobodna.

- Strašno je u situaciji kada je jednoj djevojci mogla odletjeti glava u zrak da se itko bavi pitanjem odakle mi novac i da se tako skreće sa prave teme - rekla je Soraja aludirajući na podatak da se vozilom tog dana posljednja koristila njena prijateljica koja je tako za dlaku nastradala.

Ovo je drugi put u malo vremena da starleta objašnjava podrijetlo svoje imovine - nedavno je, uzrujana nagađanjima da je i sama, poput svoje prijateljice, crnogorske madam Željke, dio lanca elitne prostitucije, objavila da je svoje bogatstvo stekla pametnim ulaganjem u nekretnine novca koji je stekla nasljedstvom. Eto, sad je sve poznato...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:09