OBJAVLJEN RASPRED

EVO ŠTO NAS OČEKUJE OVOG BOŽIĆA NA HTV-u Još jednom ćemo gledati 'Tko pjeva zlo ne misli', a stiže i 'Koko i duhovi'

Dok će se na HTV 1 i HTV2 emitirati mnoštvo dobro poznatih filmova, na HTV3 tijekom Božićnih blagdana gledatelji će moći uživati u cjelodnevnim filmskim maratonima, ali još nije poznato kojima.

HTV je tijekom četvrtka objavio popis sadržaja koje će emitirati tijekom nadolazećih blagdana. Ono što će brojne gledatelje razveseliti zasigurno je emitiranje filma 'Koko i duhovi', snimka koncerta Robbieja Williamsa te jedan od najpopularnijih domaćih filmova, 'Tko pjeva zlo ne misli'.

Na Badnjak će se emitirati emotivna priča o obitelji, prijateljstvu i životnim izazovima u drami „Put“ koja je na rasporedu u 20 sati i 25 minuta na Prvom programu. U glavnim su ulogama slavni Martin Sheen, Emilio Estevez i Deborah Kara Unger, a ovaj sjajan film inspiriran je hodočašćem na kojem su sudjelovali Estevezov devetnaestogodišnji sin Taylor i njegov otac Martin Sheen te knjizi Jacka Hitta "Off the Road: A Modern-Day Walk Down the Pilgrim's Route into Spain".

Na Drugom programu u 12 sati i 45 minuta očekuje vas obiteljska drama „Christmas Card“. Riječ je o filmu božićnog ugođaja, prožetom duhom ljubavi, mira i spokoja te snimljenom prema scenariju Joany Kane, a Edward Asner, u ulozi oca, bio je nominiran za Primetime Emmy.

Večernji program na Drugom počinje filmom redatelja Daniela Kušana „Koko i duhovi“, koji je na rasporedu u 20 sati. Znatiželjni i odvažni Koko upustit će se u opasnu pustolovinu zajedno s dražesnom sestrom Maricom, vjernim psom Carem i zabrinutim roditeljima. Film "Koko i duhovi" snimljen je prema istoimenom romanu Ivana Kušana, a sudjelovao je na brojnim festivalima. Na Pula film festivalu osvojio je nagradu publike Zlatna vrata Pule, Vjesnikovu nagradu Breza za najboljeg debitanta, Zlatne Arene za glazbu i montažu te druge ugledne nagrade.

U 22 sata i 45 minuta slijedi bajkovita drama prepuna glazbe „August Rush“. Ova sentimentalna priča govori o glazbeno nadarenom dječaku koji živi u sirotištu i sanja o tome da pronađe svoje roditelje. Uvjeren da ga oni negdje čekaju te vođen glazbom pobjegne u New York u potrazi za njima. Film je nominiran za Oscara za originalnu skladbu, a u glavnim su ulogama Robin Williams, Keri Russell, Jonathan Rhys Meyers i Freddie Highmore.

Trenutke nakon ponoći emitirat će se još jedna emotivna priča u filmu „Čudo u 34. ulici“. Snimljen na temelju istoimenog klasika "Čudo u 34. ulici" dražestan je film koji ostaje vjeran duhu originala, a u glavnim su ulogama Dylan McDermott, Richard Attenborough i Elizabeth Perkins.

U 22 sata i 25 minuta slijedi jedan od najboljih i najpopularnijih hrvatskih filmova "Tko pjeva zlo ne misli". Ova glazbena komedija svoju popularnost duguje izvrsnoj režiji Kreše Golika, izvrsnom glumačkom odabiru, nizu popularnih hrvatskih pjesama te sjajnom, detaljnom prikazu života u predratnom Zagrebu. Redatelj filma Krešo Golik nagrađen je Brončanom arenom u Puli 1971. godine.

Na Božić na Drugom u 12 sati i 50 minuta slijedir romantična komedija „Imela nad Manhattanom“.

Božićnu večer od 20 sati možete provesti, kako stoji u priopćenu HTV-a, uz obiteljsku komediju „Baka gangster“, priču o "dosadnoj" bakici koja otkrije svom unuku da je nekad bila međunarodna kradljivica dragulja te zajedno s njim krene u novu pustolovinu - krađu krunskih dragulja.

U 21 sat slijedi francuski film „Nedodirljivi“ topla ljudska drama koja se temelji na istinitoj priči. Od 36 nominacija film je osvojio 31 nagradu što kritike što publike, među ostalim „Zlatni globus“ za najbolji strani film, „Cesara“ za najbolju mušku ulogu te nagradu „David“ za najbolji europski film.

U 23 sata i 10 minuta na ekrane stiže snimka koncerta Robbieja Williamsa „One Night at the Palladium“. Izdanje novog albuma "Swings Both Ways" Robbie Williams popratio je posebnom večeri zabave u kojoj donosi svoje interpretacije klasičnih hitova swinga uz nove pjesme koje je skladao sa svojim dugogodišnjim glazbenim suradnikom Guyem Chambersom.

U 21 sat i 55 minuta mini-serija „Božić donosi ljubav“ upoznat će vas s odvažnom udovicom Ellie King. Njezin blagdanski duh naći će se na kušnji kad primi vijest da je njezin brat Aaron nestao, a njezin nećak krenuo u opasnu potragu.

Na Trećem programu, tijekom Božićnih blagdana gledatelji će moći uživati u cjelodnevnim filmskim maratonima u kojima će biti prikazani filmovi različitih žanrova i razdoblja.

'Vjerujemo da će iz ovako raznovrsnog i zanimljivog programa svatko pronaći nešto za sebe te da ćete najljepše blagdanske trenutke provesti uz vašu Hrvatsku televiziju', stoji na kraju priopćenja HTV-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 20:40