OVOG LJETA

EXIT I UKF UPOZORAVAJU: X-Bass program je izvan kontrole!

Novi Sad, 100713.Tvrdjava Petrovaradin.Prvi dan Exit glazbenog festivala koi ce trajati do 14.07. Na fotografiji: posjetitelji.Foto: CROPIX
 CROPIX / dnevnik vojvodina press Novi Sad Srbija

Andrew John Clarke aka ANDY C nastupit će 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi. Publika EXIT festivala imat će čast čuti jednog od začetnika drum 'n' bass pokreta, koji je puno više od samo DJ-a i producenta. Višestruki je dobitnik velikih priznanja među kojima su i nagrada za najboljeg DJ-a svih vremena i nagrada za životno djelo pri National D&B Awards. Kao vlasnik najpoznatije d'n'b etikete, RAM Records, surađivao je s velikim imenima bass scene kojima je bio uzor, kao što su Sub Focus, Chase and Status, Noisia, DJ Fresh, Randall, Bad Company, Wilkinson i drugi.

Robert Etheridge ili DIMENSION, koji nastupa prvog dana festivala, iz godine u godinu postaje sve uvaženiji član d'n'b scene. Publiku i svoje kolege oduševio je debi albumom ‘Digital World’, nakon kojeg su njegova sljedeća izdanja postajala neizostavni dio vrhova d'n'b top lista, čime je dobio podršku svojih uzora među kojima su Andy C, Chase and Status, Friction i drugi.

FRED V & GRAFIX su mlade nade britanske d'n'b scene, potpisani za poznatu etiketu Hospital Records. Iako surađuju samo par godina, itekako obećavaju pa su već izbacili dragulje kao što su ‘ One Of These Days’, ‘Long Distance’ i ‘Room To Breathe’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 03:41