IZBACILA GA IZ KUĆE

Fani Horvat ostavila Keruma jer ju vara s mladom arhitekticom?

Ljutita Fani izbacila je Željka Keruma iz kuće, a svake noći u sitne sate prijatelji mu pomažu da nađe put do svoje jahte Joke na kojoj sad spava
Split, 150410.U galeriji umjetnina Split, otvorena velika izlozba grafika Francisco de Goya ( 94 grafike) Na slici : Zeljko Kerum i Fani Horvat.Foto : Jadran Babic / CROPIX
 Jadran Babic / CROPIX

ZAGREB - Dogodilo se! Tim je riječima u rujnu prošle godine splitski gradonačelnik Željko Kerum šokirao javnost objavivši preko svoje TV Dalmacije da napušta suprugu Ankicu i obitelj i da čeka dijete sa svojom djevojkom Fani Horvat . Kerumova vanbračna veza bila je javna tajna u Splitu, a Kerum ju je tada potvrdio sam.

Samo četrnaest mjeseci kasnije, nakon što je Kerum izabran za gradonačelnika, odselio od supruge Ankice i djece, s Fani Horvat dobio sina Franu i pojavljivanjem s njom na službenim događajima na svoj način ozakonio vezu, Željko Kerum našao se na početku sličnog kruga. Ponovno se priča o njegovom privatnom životu, o drugoj ženi, o iseljavanju iz kuće na Mejama. I ponovno glasine o nepredviđenoj trudnoći navodne ljubavnice, mlade arhitektice.

U igri milijarda kuna?

U sitnim noćnim satima prijatelji sve češće Željku pomažu pronaći put do prenoćišta - njegove jahte Joke u ACI Marini. Ako nije u Casinu hotela Le Meridien Lav, Kerum je u Maloj Banovini ili Keruma guvnu, kako Splićani nazivaju gradonačelnikovo nezaobilazno utočište, kafić ARS. Krah veze splitskog gradonačelnika i Fani Horvat, kada bi dijelili imovinu, bio bi težak milijardu kuna. Fani Horvat je za vrijeme veze s Kerumom postala vlasnica 4 tvrtke, 11 trgovina u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, jahte.

Napeta veza na kušnji

No, za razliku od njegove prve supruge Ankice, tihe i samozatajne žene koja je podnosila Kerumovu nevjeru, gotovo upola mlađa, energična i odlučna Fani nije htijela tolerirati Kerumove ispade i ponašanje koje je pokrenulo priče o drugoj ženi. Njena majka Anita povjerila se prijateljicama, a one pak razglasile da je ljubavna priča Fani i Željka završena.

No, je li riječ o definitivnom kraju, ostaje tek vidjeti, jer je i do sada ta nikad dovoljno razjašnjena, napeta veza već bila na kušnji. Poznato je da splitski gradonačelnik slovi za zavodnika oko kojeg se motaju mlade i dugonoge ljepotice željne provoda. Tako su i prošle godine u predbožićno vrijeme Željko i trudna Fani zahladili odnose pa je gradonačelnik i tada noćio na svojoj jahti. Lani, baš u ovo vrijeme, nakon žestoke svađe, mlađahna je trudnica zbog pretrpljenog stresa zatražila i liječničku pomoć.

Poslovne ambicije

Hospitalizirana je u Klinici za ženske bolesti i porode splitskog KBC-a. Izvori iz splitske bolnice tvrdili su da je Fani u rastrojstvu popila veću dozu tableta za smirenje.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg o četvrtka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 04:02