FANI & FANI

Fani Stipković hrvatskoj naciji pokazala svoje međunožje

Fani Stipković se za vrijeme intervjua s imenjakinjom Fani Čapalijom u emisiji Red Carpet haljina povukla sve do stražnjice, otkrivajući njezina bedra, na kojima se nazirao celulit
Zagreb, 160910.Od 16.-18.09. u Muzeju suvremene umjetnosti odrzava se modna revija Dove Fashion.HR, kolekcija proljece-ljeto 2011.Na slici: Fani Stipkovic.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markičević / CROPIX

Nakon dugog izbivanja iz javnog života bivša misica i najljepša Europljanka Fani Čapalija odlučila je za emisiju Red Carpet otvoreno govoriti o svom životu nakon razvoda od bivšeg nogometaša Ivice Mornara i smrti roditelja te planovima za budućnost. Fani se za javni istup, pred TV kamerama, odlučila ponajprije zato da opovrgne razne glasine o sebi, primjerice one o anoreksičnost i životu na rubu, ali je ovu priliku iskoristila i da predstavi svoj parfem It’s ok, koji je nazvan po legendarnoj izjavi po kojoj Fani pamte još s izbora za Miss svijeta.

- O tom parfemu razmišljam još od svoje 18. godine, a do sada nikako da se njime ozbiljno pozabavim. Ideja je da to bude blag, nježan miris u okrugloj roza bočici poput loptice - rekla je atraktivna Splićanka i dodala kako bi jedna linija parfema, nježnija i blaža, bila za djevojčice, a druga za odrasle žene.

- Sjetila sam se jedne djevojčice koja mi je jako draga pa sam pomislila kako bi bilo super da izbacim i parfem za djevojčice. Mislim da bi to bio prvi takav parfem kod nas - dodala je Fani koja se nada da će joj splitski gradonačelnik Željko Kerum pomoći u ostvarenju snova.

- Nekako se nadam da ću s njim uspjeti ostvariti suradnju pa da taj parfem vidi svjetlo dana i dođe na tržište - rekla je Fani.

No, pozornost okupljenih nisu plijenile samo Čapalijine izjave, koliko god zanimljive bile. Publika je jednaku pozornost posvetila i njezinoj imenjakinji Fani Stipković, kojoj se haljina povukla sve do stražnjice, otkrivajući njezina bedra, na kojima se nazirao celulit.

- Nikako mi nije bila namjera biti provokativna ili skretati pozornost na sebe. Nažalost, zbog kuta snimanja haljina je otkrila više od željenog, što za vrijeme snimanja nisam primijetila, a poslije u montaži više nije bilo moguće izmijeniti - rekla je novinarka Red Carpeta Fani Stipković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 07:08