UGLEDNA NOVINARKA

FANI STIPKOVIĆ ISKRENO 'Ronaldo je pristojan i jako vrijedan dečko, obožava to što je najbolji, a ja to poštujem jer sam mu slična'

 Goran Matijašec

Drugu godinu zaredom Fani Stipković ponijela je laskavu titulu najseksepilnije novinarke, a za srpski je Blic otkrila kako šarmira svoje sugovornike te tko je za nju najljepša Srpkinja.

- Lagala bih kada bih rekla da mi ne laska titula najseksepilnije novinarke. Svakoj ženi laska kompliment na račun izgleda. Ali još mi više znači što su kolege pohvalile moju karijeru i novinarske sposobnosti - kaže Fani, koja trenutno živi i radi u Madridu.

Smatra da se dobar izgled ne može održavati estetskom kirurgijom, nego ponajprije brigom o sebi, vježbanjem i radom na sebi. - Vježbam svaki dan, hranim se vrlo zdravo, gotovo svaki dan kuham sebi ribu i dosta meditiram. Svakako da uz to pazim koje kreme koristim, privatno se gotovo ne šminkam.

Kada je riječ o intervjuima, kaže da ih je sve radila s jednakim žarom. - Ali ako trebam izdvojiti neke koji su se posebno svidjeli publici onda bi to bio intervju s Cristianom Ronaldom nakon što je osvojio prvu Zlatnu loptu u Parizu. Zatim intervju s Nataschom Kampusch. Super su bili intervjui s košarkašima Lakersa - kaže Fani ne želeći otkriti je li joj se netko od sugovornika udvarao.

- Mislim da bi bilo neukusno pričati o tome s moje strane. To je moj posao i ja ga maksimalno poštujem, kao i sve svoje sugovornike i ne bih nikada zbog pet minuta samohvale ugrozila svu svoju budućnost i poštovanje prema svim sugovornicima - suzdržano će Fani.

U razgovoru za Blic nahvalila je sportaše iz Srbije, posebno Novaka Đokovića, s kojim je također radila intervju. - Izuzetno je zabavan i karizmatičan - rekla je Fani.

Želja joj je intervjuirati Vladu Divca i porazgovarati s njim o nekim nikad ispričanim trenucima koje je proživio s Draženom Petrovićem.

Na pitanje koju od srpskih novinarki vidi kao svoju konkurenciju, Fani je odgovorila da novinarke iz Srbije ne poznaje, ali i da inače nikoga ne gleda kao na konkurenciju.

Kada je riječ o najljepšoj Srpkinji, Fani kaže da bi, ako već mora nekoga izdvojiti, za nju to bila 'srpska snajka' Nikolina Pišek. - A po pitanju najljepše žene iz Srbije, to bi mogla biti Ana Ivanović. Zatim pjevačica Emina Jahović, koja ima nešto jako profinjeno i specifično u svojoj ljepoti. Negdje sam vidjela fotografije manekenke Jovane Švonje i djevojke Viktora Troickog Sofije Milošević i obje su vrlo lijepe - rekla je na kraju Fani.

Za Cristiana Ronalda kaže da je privatno 'pristojan dečko koji je jako vrijedan i obožava to što je najbolji, a ja to poštujem jer sam mu slična. Mislim da drugi mnogo više stvaraju famu oko njega samoga nego on, uspješan je, zgodan i nije ga sram to i priznati'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 09:19