ĐOLE U ISTRI

Fanovi okupirali Opatiju: Balašević nastupa na Ljetnoj pozornici

Opatija, 130810.U Opatiji je odrzana projekcija dokumentarnog filma Making of .... Kao rani mraz Djordja Balasevica. Film, glumce i ekipu koja je sudjelovala u filmu Kao rani mraz predstavio je sam autor Djordje Balasevic. Uoci projekcije ekipa se provozala turistickim brodom od Moscenicke Drage do Opatije, potom su se Balasevic i supruga Olivera fijakerom odvezli do Ville Angiolina gdje je odrzana projekcija. Na slici: predstavljanje filma Making of ... kao rani mraz.Foto: Tea Cimas / Cropix
 Tea Cimas / CROPIX

Najpopularniji novosadski glazbenik, Đorđe Balašević, jučer je uz brojne obožavatelje i tamburaše dočekan u opatijskoj luci gdje će večeras održati dugo očekivan koncert.

Jučer se po dolasku u fijakeru odvezao do Vile Angiolina gdje se održala projekcija dokumentarca o nastajanju njegovog filma 'Kao rani mraz'.

Đole se u Opatiji pojavio sa suprugom Oliverom, kćeri Jovanom te sinom Aleksom.

Domaća će publika film moći pogledati 15. kolovoza, u nedjelju na opatijskoj Ljetnoj pozornici.

Obzirom da se očekuje velik broj gostiju, uprava grada Opatije osigurala je posebne linije. Autobusi će posjetitelje prevoziti do parkirališta na Preluku u Iki te Ičićima, a ulica Viktora Cara Emina će je zatvorena za sav promet.

Ljetna pozornica u Opatiji spremna je za večerašnji spektakl. Prema prvim informacijama, navjerniji fanovi već su se uputili prema lokaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 11:22